Mainos

Älä kerro morsiamelle! Häissä otetusta kuvasta paljastui aave

Sisarukset järkyttyivät tarkasteltuaan lähemmin hääjuhlissa ottamaansa valokuvaa. Yhteiskuvan taustalta erottui selvästi aavemainen hahmo.

Jessica Smith otti muutama viikko sitten yhteiskuvia itsestään ja poikaystävästään sisarensa häissä. Seuraavana päivänä hänen isosiskonsa Kate huomasi kuvasta oudon yksityiskohdan. Aivan kuin Jessican pään yläpuolella olisi leijunut kaksi ylimääräistä silmäparia.

– Olen aika skeptinen. Se olisi voinut olla valo tai heijastus, mutta hahmo oli myös muissa kuvissa ja liikkui, Kate kertoo havainnostaan.

Katen mukaan aavemaiset kasvot ja olemus muistuttavat kuningatar Charlottea, jonka huhutaan jääneen kummittelemaan hääjuhlapaikkana toimineeseen The Bear-hotelliin kuolemansa jälkeen. Vaikka siskokset olivat asiasta vakuuttuneita, he eivät halunneet kertoa kutsumattomasta vieraasta suurta päivää juhlivalle morsiamelle.

– Emme ole näyttäneen sitä siskollemme, sillä se voisi saada hänet sekoamaan. Rakastan kaikkea yliluonnollista, mutta hän ei, enkä halua vaikuttaa hänen hääpäivämuistoihinsa, Jessica kertoo.

Hotellin johto ei usko kummituksen olemassaoloon 

Jessica paljastaa, että heidän perheellään on muitakin kokemuksia yliluonnollisista ilmiöistä. Hänen kertomuksensa mukaan valkohiuksinen naishahmo vieraili heidän makuuhuoneessaan lapsena. Tästä kokemuksesta johtuen kuvan aave tuntui naisista entistäkin pelottavammalta.

Sisarukset ovat lisäksi sataprosenttisen varmoja siitä, että kukaan ei ole käynyt muokkaamassa kuvaa.

The Bear-hotellin toimitusjohtaja Lee Fenn kertoo, että legenda kummittelevasta kuninkaallisesta sai alkunsa kuningatar Charlotten majoituttua rakennukseen vuonna 1817. Toimitusjohtaja ei itse usko kummitukseen, vaan epäilee kuvan hahmon olevan peräisin kadulta tulleesta heijastuksesta.

Millaista unta näit viime yönä? Videolla psykoterapeutti Elina Reenkola paljastaa, mitä unet oikein merkitsevät. 


Lähteet: CatersNews, MVPhotos 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.