Älä intä, etteivät sinun lapsesi "koskaan tehneet noin" – 10 asiaa, jotka moni haluaisi sanoa anopilleen

7:36

Nainen listasi kymmenen asiaa, jotka moni toivoisi voivansa kertoa anopilleen.

Yllä olevalla videolla keskustellaan siitä, miten rankkaa lapsiperhearki voikaan olla!

Paola Cristina listasi Scary Mommy -sivustolla asioita, jotka anopin tietävän. Oletko samaa mieltä?

 1. Kunnioita päätöstä siitä, miten äiti ruokkii lapsensa, oli päätös sitten mikä tahansa. Pidä ajatuksesi itselläsi. Kukaan ei halua tietää, mitä "hyvät äidit" tekivät "sinun aikanasi".
 2. Älä ilmaannu vierailulle ilmoittamatta. Pojallasi on nyt uusi elämä vaimonsa kanssa, ja heillä voi olla jo muita suunnitelmia. Joskus he saattavat jopa harrastaa seksiä!
 3. Älä loukkaannu, jos sinua käsketään pitämään lääkkeesi kaukana lapsista. Söpö pillerirasiasi on helppo avata, ja lapsi voi vahingossa saada käsiinsä reseptilääkkeitä. Huomasitko, miten lauseessa oli sana "vahingossa" – älä loukkaannu, jos sinua pyydetään siirtämään lääkkeitäsi.
 4. Jos lapset eivät voi leikkiä tuomillasi leluilla, älä tuo niitä. Sinun nuoruudessasi oli varmasti mahtavaa keräillä ja säilöä tarroja tai posliinihahmoja, mutta me elämme aktiviteetteja, emme tavaroita varten. Tavaralle, jota ei saa koskettaa tai edes ottaa pakkauksestaan, ei ole tilaa.
 5. Vertaileminen on oksettavaa! Älä vertaa lapsenlastasi toisiin lastenlapsiisi, tai kehenkään muuhunkaan. Se on loukkaavaa ja voi johtaa välien katkeamiseen. On aivan se ja sama, kuka käveli tai sai hampaita ensimmäisenä. Elämä ei ole kisa.
 6. Älä intä, etteivät sinun lapsesi "koskaan tehneet noin". Kyllä, se oli silloin, eli noin 30 vuotta sitten. Aika on varmasti kullannut muistot.
 7. Rentoudu. Meillä on vain kaksi viikkoa lomaa vuodessa! Lakkaa varoittamasta meitä hukkumisesta, haista, kidnappauksista, lihansyöjäbakteereista ja lentokoneonnettomuuksista.    "Rakas anoppi, ole hyvä, älä neuvo minua sen suhteen, miten kasvatan lapsiani. Olen naimisissa yhden sinun lapsesi kanssa, ja hänessä on edelleen hieman parannettavaa". Jos kuva ei näy, katso se täällä
 8. Pidä arvotavarat kaapissasi. On mahdotonta nauttia ruoasta, kun annat kymmenen kohdan listan siitä, miten rakkaita astioitasi saa tai ei saa käsitellä. Se on hyvin stressaavaa. Kukaan ei nauti valmistamastasi ateriasta, kun hoet, että astiat ovat "korvaamattomia".
 9. Kyllä, minä ostan kaikki lahjasi. Jouluna, äitienpäivänä, syntymäpäivänä – miniäsi käy kaupassa, koska poikasi ei ehdi. Hän kuitenkin rakastaa sinua, joten voitko edes teeskennellä pitäväsi lahjasta?
 10. Kumpikaan meistä ei ole täydellinen. Ennen kuin alat saarnata upeista vanhemmuustaidoistasi ja kerrot, mitä kaikkea miniä voisi tehdä omien lastensa kanssa paremmin, kannattaa muistaa, että poikasi on naimisissa miniäsi kanssa. Poika, jonka sinä kasvatit, ja joka kertoo vaimolleen kaiken. Usko pois, kukaan meistä ei ole täydellinen.

+1 Joskus minusta tuntuu tältä:

Lue myös

  Uusimmat

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja