Aku Louhimiehen uuden rakkauselokuvan kuvaukset käynnistyivät Turun saaristossa – päärooleissa Aku Hirviniemi ja Inka Kallén

8:25
Aku Louhimies ja Inka Kallén olivat kertomassa uudesta elokuvahankkeesta Uutisaamussa kesäkuussa.

Helmikuussa 2021 ensi-iltaan tulevan Odotus -elokuvan kuvaukset ovat käynnistyneet Saaristomeren kansallispuistossa. Inka Kallénin rinnalla pääosissa nähdään Andrei Alén, Adeliina Arajuuri ja Aku Hirviniemi.

Ohjaaja Aku Louhimiehen ja näyttelijäInka Kalléninyhdessä käsikirjoittama rakkauselokuva on saanut innoituksensa Juhani Ahon viime vuosisadalla julkaisemista tarinoista, joiden hahmot ja ajattomat teemat rakkaudesta, rehellisyydestä ja onnellisuuden kaipuusta tuodaan nykyaikaan keskelle poikkeustilan ympäröimää kesäistä saaristomaisemaa.

Inka Kallén näyttelee elokuvan pääroolin Ellinä, jonka puolison roolissa nähdään Aku Hirviniemi. Pariskunnan rauhaa järisyttävää nuoruuden ystävää esittää Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuvan Rahikaisenakin tunnettu Andrei Alén. Tunnekuohuihin oman kortensa kantaa toinen kesävieras, jota esittää Kööpenhaminassa näyttelijäksi valmistunut Adeliina Arajuuri.

Odotus on Suomen ensimmäinen hiilinegatiivinen elokuvatuotanto. Vastuullisuus toteutuu tuotannon kaikilla osa-alueilla ja on tärkeää myös elokuvan hahmojen elämäntavassa. 

Elokuvaa kuvataan Turun saaristossa koko elokuun. Pieni työryhmä ja pääasiassa ulkona tapahtuvat kuvaukset mahdollistavat tuotannon etenemisen koronarajoitusten mahdollisesti tiukentuessakin.  

Odotus tulee elokuvateattereihin vuonna 2021 ja myöhemmin se nähdää C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja