Aku Hirviniemen suvusta löytyi yllättäviä yhteyksiä miehen ammattiin: "Sukuni alkaa kuulostaa yhä enemmän suomalaiselta maalaiskomedialta"

Näyttelijä Aku Hirviniemi pääsi sukunsa jäljille uutuusohjelmassa.

Näyttelijä Aku Hirviniemen sukua lähdettiin selvittämään Sukuni salat -ohjelmassa. Jaksossa miehelle selviää, että hänen toisen puolen suvissaan on ollut värikäs pastori, joka on ollut kansansuosiossa samaan aikaan, kun hän on ollut kahnauksissa aatelisten kanssa.

Ja toiselta puolelta sukua löytyivät Hirviniemen virolaiset taustat Hänen esi-isänsä tuli aikoinaan Virosta Suomeen armeijaan ja päätyi maalaispoliisiksi.

– Sukuni alkaa kuulostaa yhä enemmän suomalaiselta maalaiskomedialta. Juoppoja pastoreita ja maalaispoliiseja. Tämä on mahtavaa. Jos ajatellaan minun roolihenkilöitä, kun olen näytellyt tv-sarjassa pastoria ja poliisia ja elokuvassa sotilasta. Siellä on varmaan verenperintönä tullut suvulta aineksia näihin rooleihin.

Näyttelijä kertoo löytäneensä yhteyden sukulaisiinsa.

– On todella suuri kunnioitus heihin. He ovat olleet todella pidettyjä ja rakastettuja ammattimiehiä. Siistejä tyyppejä. Jännittävä yksityiskohta on se, että itse olen päässyt näyttelijäntyössä toteuttamaan näitä ammatteja.

Aku Hirviniemen jakso mtv-palvelussa jo 15.3. ja MTV3-kanavalla 22.3. klo 20 alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja