Mainos

Akkuvikaisten iPhone 6 -puhelinten määrä suurempi kuin oletettiin? Käyttäjät raportoivat vioista

Akkuvikaisten iPhone 6S -älypuhelimien määrä onkin suurempi kuin alun perin luultiin.

Apple ilmoitti marraskuussa aloittavansa vaihtokampanjan, jolla pyrkii korvaamaan akkuvialliset puhelimet. Akkuvikaisten iPhone 6S -mallisten puhelinten raportoitiin sammuvan itsestään. Aiemmin vika liitettiin laitteisiin, jotka oli valmistettu syys- tai lokakuussa 2015.

Nyt Apple on kuitenkin tiedottanut saaneensa ilmoituksia akkuvikaisista puhelimista myös käyttäjiltä, joiden puhelin on valmistettu vuoden 2015 syksyn ulkopuolella. Apple julkaisi tiedon kiinankielisellä tukisivustollaan.

Apple tiedotti julkaisevansa piakkoin ohjelmistopäivityksen, jolla pyrkii keräävän lisää tietoa puhelimen ongelmista. Valmistajan mukaan akkuvika ei ole käyttäjille vaarallinen. Apple ei ole paljastanut, kuinka montaa laitetta ongelma kokonaisuudessaan koskee.

Ilmeisesti akkuvika syntyi valmistusprosessissa, jossa yksi akun komponenteista vioittui ennen akun lopullista koostamista.

Jos epäilet iPhone 6S -laitteesi kuuluvan mahdolliseen vialliseen erään, voit tarkistaa tilanteen syöttämällä laitteen sarjanumeron Applen luomaan työkaluun.


Lähde: USA Today

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.