Äkkilähdöllä jouluksi lämpimään? Näissä kohteissa on vielä tilaa

Äkkilähdöillä pääsee vielä jouluksi lämpimään. Studio55.fi selvitti, kuinka paljon matkatoimistoilla on paikkoja vielä jäljellä.

Matkalle haluavan kannattaa pitää kiirettä, mikäli haluaa lämpimään, sillä paikkoja ei ole enää paljon.

Matkat ovat molempien matkatoimistojen mukaan tässä vaiheessa jo melko täyteen buukattuja. Muutamia paikkoja on kuitenkin vielä jäljellä.

– Vielä on hajapaikkoja jäljellä Kanarialle sekä muutamiin kaukokohteisiin, kuten Vietnamiin, Dominikaaniseen tasavaltaan ja Thaimaahan, Inka Ikonen Aurinkomatkojen viestinnästä kertoo.

– Meillä on hajanaisia paikkoja Gran Kanarialle, Thaimaahaan sekä Lanzarotelle, Finnmatkojen viestintäpäällikkö Julia Melnik sanoo.

Suurella porukalla matkaan lähteminen voi kuitenkin olla Melnikin mukaan hankalaa.

– Jos matkustetaan isolla porukalla, matkojen etsiminen on vaikeaa. Meillä on yhdestä kahteen paikkaa jäljellä aiemmin mainittuihin kohteisiin.

Tilanne voi muuttua nopeastikin, vaikka nyt näyttää täydeltä

Vaikka Melnikin mukaan suurin osa matkoista on jo buukattu, tilanne voi muuttua nopeastikin.

– Paikkatilanteet muuttuvat jatkuvasti, joten hinnat ja saatavilla olevat kohteen kannattaa tarkistaa nettisivuilta, Ikonen huomauttaa.

Hintoihin vaikuttaa matkustusaika ja tietenkin kohde. Suositut matkakohteet voivat olla edullisempia ja mitä nopeammalla aikataululla voi koneeseen nousta, sitä halvempi matkan hinta myös usein on.

Esimerkkejä matkatoimistojen hinnoista:

Gran Kanaria: Noin 800 euroa viikko / henkilö

Teneriffa: Noin 800 euroa viikko / henkilö

Lanzarote: Noin 600 euroa viikko / henkilö

Thaimaa: Noin 1300 euroa kaksi viikkoa / henkilö

Matkojen hinnat ovat keskimääräisiä Finnmatkojen, Aurinkomatkojen ja Tjäreborgin ilmoittamia hintoja. Hinnat voivat vaihdella ajankohdasta ja matkatoimistosta riippuen.

Lue myös:

    Uusimmat