Aki Linnanahteen tytär täytti 18 vuotta – juontajalta koskettavat onnittelut: "Ei voisi isä olla enempää ylpeä"

9:55
Katso videolta: Huomenta Suomi tekee paluun – ja viikonloppuisin ohjelmassa nähdään uusia juontajia

Huomenta Suomi -ohjelman uusi juontaja Aki Linnanahde onnittelee ylpeänä täysi-ikäistynyttä tytärtään sosiaalisessa mediassa.

Juontaja Aki Linnanahde onnittelee sosiaalisessa mediassa 18 vuotta täyttänyttä tytärtään. Kuvassa Linnanahde poseeraa yhdessä tyttärensä kanssa ilmapalloin koristellun seinän edustalla ja päivänsankari pitelee käsissään näyttävää mustaa kakkua. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olihan bileet, mutta kerrankos sitä 18 täyttää. Ei voisi isä olla enempää ylpeä fiksusta päivänsankarista ja hänen fiksuista kavereistaan, jotka osasivat pitää hauskaa ilman ylilyöntejä. Upea juhlaviikonloppu, Linnanahti hehkuttaa. 

Täysi-ikäistynyt tytär on saanut osakseen runsaasti onnitteluja Linnanahteen julkaisun kommenttikentässä. 

– Paljon onnea tyttärellesi ja koko perheelle. 

– Ihana isä-tytär -suhde teillä.

– Onnea täältäkin 18-vuotiaalle neidolle. 

Linnanahteen ja hänen vaimonsa Jonna Linnanahteen perheeseen kuuluu neljä lasta.

Aiemmin Radio Novan aamujuontajana kunnostautunut Linnanahde aloittaa vuoden alussa Huomenta Suomen viikonloppujuontajana. 

– Tämä on upea ohjelmabrändi, jota on vuosikymmeniä hienosti tehty ja vaalittu Pöllölaaksossa. On hienoa päästä nyt tähän uuteen aikaan tuomaan oma pieni panos mukaan. Se on suuri kunnia, hän kertoi MTV Uutisille joulukuussa.

Linnanahde vitsaili myös tuolloin, että hänen täytyy luultavasti etsiä MTV:n uusista, Vallilaan kohonneista toimitiloista paikka myös hänen Pipsa-koiralleen. Sitä, tullaanko Pipsa-koiraa näkemään Huomenta Suomi -lähetyksissä, ei Linnanahde osannut vielä sanoa.

– Katsotaan, miten viikonloppuaamut käytännössä tästä muotoutuvat, hän totesi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja