Aki Linnanahde pöyristyi ruokakaupassa – perinteisille jouluantimille oli keksitty uusi nimi: "Mitä h*lvettiä"

1:51
Aki Linnanahde puhuu isänsä kuolemasta Villa Hintikassa.

Aki Linnanahde hämmästyi, kun kaupan paistopisteelle oli laitettu myyntiin joulutorttuja. Tosin hieman erikoisella tvistillä. 

Radio Novan aamujuontaja Aki Linnanahde  kohtasi ruokakaupassa sangen erikoisen näyn.

Suosikkijuontaja julkaisi Instagram-tililleen kuvan kaupan paistopisteeltä, johon on laitettu myyntiin joulutorttuja. Vaikka tortut näyttävätkin perinteisiltä joulupöydän antimilta, ei kaupan mukaan niistä ollut kuitenkaan kyse. Hintalappuun on kirjoitettu nimittäin joulutortun sijaan kesätorttu. 

–  Mitä h*lvettiä??! Alkaako ne syöttää joulua jo elokuussa?Joulutorttu on JOULUtorttu, älä anna etuliitteen harhauttaa. Ja oletteko muuten katsoneet viikonlopun kelejä? Solen skiner, Linnanahde kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Linnanahteen päivitys on kerännyt hetkessä lukuisia kommentteja. Kauppiaan tarjous on saanut osan suosikkijuontajan seuraajista spekuloimaan. 

– Kauppias löytäny pakkasesta torttuja ja päiväys menee ennen ens joulua kenties, seuraaja pohtii. 

– Ehkä iso erä luumumarmedalia menossa pilalle, pakko käyttää johonkin, sosiaalisessa mediassa pohditaan. 

Linnanahteen hupaisa päivitys myös naurattaa somekansaa. 

– Onhan toi nyt hauska, seuraaja kirjoittaa. 

Linnanahde ja hänen juontoparinsa Minna Kuukka ovat kertoneet MTV Uutisille, millä tavalla poikkeusajat vaikuttivat heidän tekemäänsä työhön radiojuontajina. Kuukka totesi tuolloin, että ihmiset kaipaavat vaikeina aikoina muutakin pelkkiä uutisia.

– Kyllä se on kunnia-asia, että tässä erikoisessa ajassa voimme edustaa jotain ehkä sellaista normaaliutta tai aikaisempaa rutiinia ihmisen elämässä. Olla tavallaan sellainen kaveri tai lähimmäinen siinä aamussa, Kuukka kommentoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja