Ajattelitko kokeilla "jotain uutta" sängyssä? Lue ensin nämä kiusalliset kokemukset: ”Kumpikaan meistä ei varmasti kokeile sitä uudestaan”

2:24

Ei ole mikään salaisuus, että jonkin ajan kuluttua meno makuhuoneessa tylsistyy. Yritys piristää seksielämää tekee hyvää, mutta mikään ei ole kiusallisempaa, kuin että sormi menee niin sanotusti väärään paikkaan.

VIDEO: Onko seksivinkeistä hyötyä?

Redditin käyttäjät jakoivat kammottavan kiusalliset kokemuksensa lakanoiden välissä.

Piiskaaminen

– Yritin saada silloista poikaystävääni piiskaamaan minua. Hän lopetti sen, mitä oli tekemässä ja kysyi ”miksi?”. Tunnelma lopahti samantien, kertoo nimimerkki Fain-would-I-climb.

Multitaskaaminen

– Aloimme hommiin jalkapallon väliajalla ja kun peli taas alkoi, asettelin itseni strategisesti hänen taakseen, jotta voisimme kummatkin katsoa samalla peliä. Minulle selvisi melko nopeasti, ettei hän pitänyt siitä, että katson peliä samalla, kun harrastamme seksiä, Shaw-Deez-nimimerkki paljastaa.

Pureminen

– Sain tytön puremaan kiveksiäni, koska hän oli lukenut Cosmosta, että se on ”kuumaa”. V*tun Cosmo, tilittää nimimerkki purplestuff11.

Kuristaminen

– Ex-tyttöystäväni halusi, että kuristaisin häntä. En ollut ikinä ennen kuristanut ketään miellyttävässä tarkoituksessa. Hetken huohottamisen ja pökkimisen jälkeen hän alkoi itkeä holtittomasti ja minä olin veltto. Kumpikaan meistä ei varmastikaan kokeile sitä uudestaan, sanoo nimimerkki apocryphon9.

Sylkeminen

– Yhdellä ensimmäisistä kerroista, kun harrastimme seksiä, hän sylki suuhuni. En oikein tiennyt, mitä ajatella tilanteesta, enkä sitten sanonut siitä mitään. Ilmeisesti hän aidosti ajatteli, että kaikki naiset pitävät sellaisesta, Psychotic_Jester-nimimerkki kauhistelee.

Väärinymmärtäminen

– Olimme harrastaneet seksiä jonkin aikaa takaapäin, kunnes sain ajatuksen työntää peukaloni hänen takapuoleensa. Olin nähnyt sen katsoessani pornoa ja halusin kokeilla sitä. Hän käänsi päänsä, katsoi minua kauhistuneena ja kysyi, mitä ihmettä teen. Totesin nolostuneena, etten mitään ja jatkoimme seksin harrastamista niin kuin mitään ei olisi tapahtunut, kertoo nimimerkki The_Big_Pow_Theory.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja