Mainos

Aivan silmien edessä! Anna käytti kihlasormusta huomaamattaan vuoden ajan

Mies kosi tyttöystäväänsä niin ovelalla tavalla, että se jäi naiselta täysin huomaamatta. 

Tämä tarina todistaa, että romanttisuus elää yhä vahvana.

Tarina sai alkunsa, kun vuonna 2015 australialaismies Terry veisti puusta tyttöystävälleen Annalle kaulakorun heidän yksivuotispäivänsä kunniaksi. Se mitä Anna ei tiennyt oli, että Terry oli piilottanut kihlasormuksen kaulakorun sisään. Nainen ehti käyttää korua peräti vuoden ajan, ennen kuin mies päätti paljastaa korun sisällä piilleen yllätyksen.

Pelko korun hävittämisestä iski 

Viime joulukuussa Skotlannin matkalla ollessaan Terry päätti vihdoin esittää suuren kysymyksen, jota hän oli hautonut mielessään jo pitkään. Juuri ennen kosintaa Terry pyysi Annaa riisumaan kaulakorun ja asettamaan sen kivelle valokuvaa varten. Tämän tehtyään Terry kaivoi taskustaan salaa pienen veitsen ja halkaisi korun hellästi kahteen osaan.

Terry polvistui maahan kahtia leikattu kaulakoru käsissään pyytäen Annaa naimisiin. Anna oli tapahtuneesta enemmän kuin ihmeissään.

– Hän seisoi siellä todella hämmentyneenä ja sanaton ilme kasvoillaan. Vihdoin kun hän ymmärsi mitä oli juuri tapahtunut, hän huusi ”kyllä!” ja syöksyi halaamaan, Terry kertoo kosinnasta.

Videolta voit katsoa, kuinka tämä erikoinen koru oikein syntyi. 


Terryn mukaan Annalla meni hetki ymmärtää, että sormus oli todella ollut hänen kaulassaan kaikki nämä kuukaudet. Sormuksen sijainnin ymmärrettyään Anna oli Terryn mukaan huutanut hänelle samaan aikaan sekä vihaisena että huvittuneena, etteikö mies ollut ymmärtänyt, että hän olisi saattanut hävittää korun. Onneksi niin ei kuitenkaan ollut käynyt.

Kaikista sattumuksista huolimatta pariskunta on nyt onnellisesti kihloissa ja säästää paraikaa omaa kotia varten. He toivovat, että voisivat jonain päivänä järjestää häät omassa kodissaan.

– Toivomme voivamme ostaa talon pihalla, jotta voisimme viettää häitä kotona yhdessä ystäviemme ja perheemme kanssa. Tämä rento tapa sopii meille paljon paremmin kuin suuret kimaltelevat häät, joista emme pidä yhtään, Terry kertoo pariskunnan tulevaisuuden suunnitelmista.  

Voimme vain jäädä kuvittelemaan, millaisen hääyllätyksen Terry tulee kihlatulleen oikein järjestämään.

Kosinta tulee monesti yllätyksenä, niin myös tässä tapauksessa. 

0:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.