Äitiyspakkaus 2016: Tässäkö se nyt on?

Internetin vauvapalstoilla käy nyt kova kuhina uudesta äitiyspakkauksesta 2016. Lipsauttiko Kela vahingossa uutta äitiyspakkausta esittelevän sivuston julki ennen aikojaan?

Internetin mammaforumeilla ja vauvapalstoilla levisi keskiviikkoiltana hurjaa vauhtia mysteerinen linkki, joka ohjasi Kelan sivuston uumeniin.

"Äitiyspakkauksessa on vauvan vaatteita ja hoitotarvikkeita. Äitiyspakkausta uudistetaan vuosittain mm. asiakaspalautteen perusteella. Tuotevalikoima säilyy pitkälti samanlaisena, mutta esimerkiksi tekstiilien värit ja kuosit vaihtelevat ja pakkaukseen otetaan myös täysin uusia tuotteita. Pakkauksessa on yhteensä noin 50 tuotetta."

Lähde: Kela.fi

Kelan oli määrä julkistaa uusi äitiyspakkaus perjantaina 4.3.2016, mutta nyt kuvat pakkauksesta näyttäisivät vuotaneen jo julkisuuteen – vahingossa tai tahallaan.

Tältä uuden äitiyspakkauksen sisältö ilmeisesti näyttää:

Uusi pakkaus herättänyt jo runsaasti keskustelua

Netissä leviävä linkki on muotoa "kela.fi/aitiyspakkaus-2016-piiloscope", mikä viittaisi siihen, että linkin on ollut alun perin tarkoitus pysyä piilossa.

 

Joka tapauksessa, mahdollisen uuden äitiyspakkauksen sisältö on herättänyt jo runsaasti keskustelua äitien ja tulevien äitien keskuudessa. Kuten tavallisestikin, pakkaus jakaa mielipiteet: osan mielestä se on aivan ihana, toiset tuomitsevat sen tänä vuonna liian poikamaiseksi.

Kelan sivuilla muistutetaan, että jaossa on vielä maaliskuussa 2015 käyttöön otettu pakkaus. Edellinen pakkaus jaetaan vuosittain loppuun, ennen kuin uutta pakkausta aletaan jakaa. Pakkauksen vaihtumisajankohta riippuu äitiysavustushakemusten määrästä.

Käy kurkkaamassa myös, miltä äitiyspakkaus 2015 näytti.

Lisäys 3.3.2016 kello 9.30: Kelan "mysteerilinkki" ei ole enää toiminnassa. Kelasta myönnetään, että sivusto oli lipsahtanut vahingossa julkiseksi, eikä sen tarkoitus ollut levitä vielä talon ulkopuolelle.

Lue myös:

    Uusimmat