Äiti yllätti miesystävänsä kosinnalla – tyttäreltä heti perään vielä uskomattomampi yllätys

1:31

Brittiläismies sai kerralla kaksi todellista yllätystä. Ensin kosi hänen pitkäaikainen naisystävänsä, sitten tämän tytär pyysi häntä adoptoimaan itsensä. Koskettavasta hetkestä uutisoivat Mirror, Independent ja The Daily Mail.

Pystytkö katsomaan yllä olevan videon liikuttumatta? Äiti sai lahjaksi adoptiopaperit.

Brittiläiset Laura Curtis ja Peter Davies olivat jo pitkään miettineet avioitumista, mutta monet vastoinkäymiset ja terveysongelmat olivat laittaneet avioitumishaaveet syrjään.

Kun kahden lapsen äiti Laura, 35, päätti, että nyt olisi aika kosia pitkäaikaista miesystävää, hän halusi tilanteen olevan aivan erityinen.

Onnekseen nainen huomasi lehdessä ilmoituksen, että paikallinen maatalousnäyttely tarjosi läheistä 1800-luvulta peräisin olevaa tornia kosintapaikaksi.

Laura päätyi valitsemaan paikan ja se koristeltiin ilmapalloilla ja viireillä. Laura, Peter ja Lauran tyttäret Madison, 13, ja Savanna, 9, olivat paikalla.

Kaksinkertainen yllätys

Hetki oli koskettava.

– Huolimatta siitä, mikä vuori tulee eteemme tai mikä taistelu meidän pitää voittaa, haluan sinut vierelleni, Laura sanoi miesystävälleen romanttisella paikalla.

Peter vastasi kosintaan myöntävästi.

Pian kuitenkin Lauran tytär Madison astui esiin, sillä hänelläkin oli kysymys esitettävänään miehelle, joka oli ollut perheen elämässä jo kymmenen vuotta. Nuori tyttö kysyi äitinsä tuoreelta sulhaselta, haluaisiko tämä adoptoida hänet virallisesti.

Liikuttuneena Peter hyväksyi myös Madisonin ehdotuksen ja halasi molempia tyttäriä.

Katso koko kosintatilanne videolta alta:


Lähteet: Mirror, Independent, The Daily Mail, YouTube

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja