Äiti varoittaa muita vanhempia – pikkupojan valolenkkarit sytyttivät perheen auton tuleen

Kenkiä vedettiin myynnistä sen jälkeen, kun kaksivuotiaan pojan lenkkarit sytyttivät perheen auton tuleen. 

Huolestunut äiti on jakanut Imgur-kuvapalvelussa valokuvan lapsensa hiiltyneistä lenkkareista. Nämä kaksivuotiaan lapsen lenkkarit aiheuttivat tulipalon, jotka sytyttivät lopulta perheen auton tuleen.

– Kun lähdimme tänä aamuna autollemme, huomasimme palon auton sisällä. Lattia ja takapenkin istuimet olivat jo ehtineet palaa. Tulimme siihen tulokseen, että kengät todennäköisesti aiheuttivat palon, äiti Jovan Virag kertoo.

Äidin mukaan lapsen kengät olivat hiiltyneet täysin ja kenkien sisällä kulkevat valojohdot sojottivat kengistä ulos.

Kengän patterit sytyttivät palon

Äiti on erittäin kiitollinen siitä, etteivät Disneyn Jake ja Mikä-mikä-maan merirosvot -merkkiset kengät olleet pojan jaloissa palon syttyessä.

– Hän ei välttämättä olisi osannut ilmaista sitä, vaikka olisikin tuntenut kuumuutta jaloissaan, äiti kertoo.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä

Kenkiä tutkineen asiantuntijan mukaan kengissä oleva patterit ovat pieniä, mutta riittäviä sytyttämään palon. Myös palokunta uskoo tulipalon saaneen alkunsa palamaan syttyneistä kengistä.

Kenkäkauppa Payless on vetänyt kyseiset kengät myynnistä. Tiedottajan mukaan turvallisuus on heillä etusijalla, ja he ottavat asiakkaiden tekemät valitukset erittäin vakavasti.

– Olemme olleet yhteydessä perheeseen ja teemme kaikkemme paikallisten viranomaisten kanssa ymmärtääksemme paremmin palo-olosuhteita, Payless tiedottaa. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat