Äiti väittää meikinpuhdistusliinojen aiheuttaneen inhottavan reaktion tyttärelleen – ihotautilääkäri: "Kuvasta on vaikea sanoa"

0:58

Jaimie Potts väittää, että hänen Alyssa-tyttärensä sai tutuista meikinpoistoliinoista reaktion. Ihotautilääkärin mukaan on vaikeaa sanoa, mistä kuvassa on kyse.

Miltä julkkikset näyttävät ilman meikkiä? Yllä oleva video kertoo!

Jaimie Potts varoittaa Facebookissa muita meikinpuhdistusliinojen aiheuttamasta reaktiosta. Amerikkalaisen Pottsin Alyssa-tytär on käyttänyt samaa merkkiä jo kauan, mutta avattuaan uuden pakkauksen hän sai yllättäen allergisen reaktion.

Selvästi järkyttyneen naisen mukaan kenenkään ei pitäisi käyttää tuotetta.

– Menimme heidän nettisivuilleen, ja siellä oli suuria määriä arvosteluja, joissa oli (koettu) sama reaktio! Ajattelin jakaa tämän, jotta kellekään muille ei koskaan kävisi näin, Potts sanoo.

Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Väite arvosteluista onkin vale?

Allure-lehden mukaan Potts on väärässä, ja liinat ovat saaneet runsaasti hyviä arvosteluja.

Moni kehuukin tuotetta hyväksi ja toimivaksi, vaikka Pottsin julkaisun jälkeen allergisia oireita kuvailevia arvosteluja on alkanut tulla enenevissä määrin.

"Kuvasta on vaikeaa sanoa, onko kyseessä nokkosihottuma"

Lehden haastatteleman ihotautilääkärin mukaan on syytä muistaa, että kaikissa ihonhoitotuotteissa on erilaisia ainesosia ja kemikaaleja, joiden ansiosta tuotteet toimivat.

Allerginen reaktio voi kehittyä ajan myötä, vaikka samaa tuotetta olisi käyttänyt ennen ilman ongelmia.

– Kuvasta on vaikea sanoa, onko kyseessä nokkosihottuma vai ekseema. Se ei välttämättä merkitse, että jossakin on "huono erä" (tuotetta), vaikka se voisikin olla mahdollista, joskin harvinaista, dermatologi Shari Marchbein sanoo.

Meikinpuhdistusliinat valmistaneen Neutrogenan edustaja kertoi Allurelle, että yhtiö on "hyvin huolestunut" allergisia reaktioita kuvaavasta arvosteluista, ja pyytääkin ongelmia kohdanneita olemaan suoraan yhteydessä asiakaspalveluunsa.

Lähde: Viralthread.com, Facebook, Allure.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja