Äiti sai halvauksen lennolla – 6-vuotias pelasti: "Hän tiesi, että jokin on vialla"

Näin elvytät aikuista 2:23
Paineluelvytyksessä painetaan 30 kertaa, jonka jälkeen puhalletaan kahdesti. Opettele tekniikka videolta!

6-vuotias Jaideen pelasti äitinsä hengen, kun tämä sai halvauskohtauksen kesken lentomatkan.

Jaideen pelasti äitinsä hengen lennolla vuosi sitten. Nyt, 12 kuukautta myöhemmin, äidin toipuminen on edelleen kesken – mutta hän on hengissä, ja saa kiittää siitä tytärtään, kertoo Fox News.

Sai lennolla halvauskohtauksen

Alexandra Hajipaulis oli matkustamassa lentäen Kreetalle tyttärensä Jaydeenin, 6, kanssa vuonna 2018, kun hän sai halvauskohtauksen. Lääkäreiden mukaan Alexandran verisuonessa saattoi olla ilmakupla, joka lennon paineenvaihtelun vuoksi siirtyi aivoihin.

Tuolloin 6-vuotias Jaideen havaitsi koneen nousun aikana, että hänen äitinsä oli menettänyt tajuntansa. Lapsi ei hätääntynyt, vaan kutsui heti paikalle lentoemännän.

Lennolta löytyi onneksi lääkäri, joka osasi diagnosoida Alexandran tilan oikein.

"Hän hankki minulle apua, vaikka hän oli tuolloin vain kuusivuotias"

Kone teki laskun kentälle Italiaan ja Alexandra kiidätettiin hoitoon. Nainen vajosi koomaan ja hänen kumpikin jalkansa ja vasen kätensä halvaantuivat.

Nyt, vuotta myöhemmin, äiti on edelleen toipumisen tiellä. Hän on kiitollinen tyttärelleen.

– Jaideen pelasti henkeni. Hän tiesi, että jokin on vialla. Hän hankki minulle apua, vaikka hän oli tuolloin vain kuusivuotias. Olen niin ylpeä hänestä, äiti kommentoi.

Alexandran äiti uskoo, että oikeanlaisella hoidolla Alexandra voisi oppia jälleen kävelemään. Perheellä ei kuitenkaan ole varoja hoitoon.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat