Äiti oli poissa vain hetken, mutta tajusi pian, että oli liian hiljaista – taapero sai aikaan kunnon sotkun: "Itkin ja nauroin samaan aikaan"

Kasvoitko sisarusparven keskellä? Nämä hetket tunnistat varmasti! 0:24
Jos sinulla on sisaruksia, pystyt samaistumaan tähän videoon.

Kun olohuoneessa oli liian hiljaista, Sarah tajusi, että jotain oli tekeillä. Taaperon puuhailuista uutisoi muun muassa Fox News -sivusto.

Australialainen neljän lapsen äiti Sarah Wruck jätti 2-vuotiaan poikansa Elin vain hetkeksi yksikseeen olohuoneeseen ja meni valmistelemaan illallista. Sillä välin taapero oli ehtinyt napata käsiinsä vaippaihottumavoiteen ja sotkea sillä koko telkkarin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hiljaisuus oli pahaenteistä

Sarah kertoo The Sun -sivustolle, että sekä Eli että hänen toinen poikansa Ben, 1, olivat iloisesti olleet katsomassa elokuvia olohuoneessa, kun hän oli mennyt laittamaan ruokaa.

– Huomasin, että he olivat hyvin hiljaa. Silloin on aina jotain tekeillä.

Sarah kysyi, mitä he puuhasivat.

– Maalataan, kuului vastaus.

Sarahin mieleen nousi ajatus: "Voi ei."

Voide oli jäänyt lasten ulottuville

Kävi ilmi, että isä oli jättänyt voiteen lähellä olleelle vaipanvaihtopöydälle ja Eli oli tuhrinut voiteella sekä itsensä että television.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sarah sätti kumppaniaan tästä hyvästä.

– Hän ei voinut uskoa sitä. Minä itkin ja nauroin samaan aikaan, Sarah kertoo.

Telkkari ja taapero putsattiin

Sarahin mielestä on uskomatonta, miten paljon tuhoa Eli ehti tehdä niin lyhyessä ajassa. Hän oli ollut poissa ”vain muutaman minuutin”.

– Oli liian hiljaista ja kun televisio meni kiinni, tajusin, että jotain outoa oli tekeillä.

Sarah ja hänen kumppaninsa laittoivat taaperon kylpyyn. He putsasivat televisiota tunnin ja heidän ilokseen laite toimi edelleen normaalisti.

Lue myös:

    Uusimmat