Mainos

Äiti nappasi kuvan 2-vuotiaastaan – tajusi karmean vaaran vasta myöhemmin

Äidin sydän jätti muutaman lyönnin välistä hänen ymmärrettyään, kuinka suuressa vaarassa hänen tyttärensä oli vain hetki sitten ollut. 

Tervetuloa Australiaan, jossa jopa valokuvissa voi piillä hengenvaaroja! Dickinsonin perhe ymmärsi tämän toden teolla tarkastellessaan lähemmin valokuvaa, jonka äiti Victoria oli ottanut kaksivuotiaasta lapsestaan Mollysta. Ensinäkemältä kuvassa poseeraa iloinen tyttö, mutta lähempi tarkastelu paljastaa ikävän totuuden – myrkkykäärmeen.

Tilanne olisi voinut päättyä huonosti

Äiti julkaisi pelokkaita tunteita herättäneen kuvan Facebookissa varoittaakseen ihmisiä liikkeellä olevista käärmeistä. 

– Luulin näkeväni jonkin liikkuvan! Siellä oli todella tuulista, joten ajattelin sen olevan vain puusta pudonnut lehti, äiti kertoo Facebookissa julkaisemassaan varoituksessa.

Äiti oli nappaamassa vielä yhtä kuvaa, kun hän yhtäkkiä huomasi suuren ruskean käärmeen luikertelevan poispäin hänen tyttärensä luota. Myöhemmin valokuvia katsellessaan käärmeen katoamisesta helpottunut äiti kuitenkin huomasi, kuinka lähellä tyttöä käärme oli oikein käynyt.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Käärme tunnistettiin myrkylliseksi idänruskokäärmeeksi, joka tilastojen mukaan aiheuttaa eniten kuolemaan johtavia puremia Australiassa. Vaikka käärmeen löytyminen kuvasta aiheuttikin äidille sydämentykytyksiä, koko perhe voi olla kiitollinen siitä, että käärme käyttäytyi tilanteessa rauhallisesti.

Lähde: Kidspot 

***

5:08

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.