Äiti jakoi nokkelan tuttipulloniksinsä – muut iskivät välittömästi mollaamaan

Brooke McDaniel sai kriittistä palautetta ideastaan, jolla hän halusi auttaa muita äitejä.

Muistan sinut, lapseni – yllä olevaan videoon jokainen äiti voi samaistua!

Brooke McDaniel yritti vain auttaa muita äitejä. Hän kuitenkin sai julkaisemastaan Facebook-kuvasta niin kriittistä palautetta, että joutui kirjoittamaan siihen vastineen.

Kaikki alkoi nerokkaasta niksistä. McDaniel neuvoi muita äitejä ripustamaan lasten tuttipullot suihkuissa usein käytettäviin metallikoreihin, joita voi roikottaa seinällä. Korissa oleviin koukkuihin hän ripusti tutteja.

McDaniel kutsui koria "parhaaksi pullopidikkeeksi", jonka oli omistanut.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Hankin mieluummin liikaa asioita, joita lapseni tarvitsevat"

Pian äitiyden arvostelijat kuitenkin hyökkäsivät kirjoitukseen. McDaniel yllättyi voimakkaasta reaktiosta ja halusi vastata ihmisille, jotka valittivat kuvasta.

–  Teille, jotka sanotte, että pulloja on liikaa: minulla on kaksi lasta, jotka käyttävät pulloa, eikä tarpeeksi aikaa pestä niitä kuudesti päivässä. Tämä määrä varmistaa, että lapsillani on tarpeeksi, jotta selviämme 24 tunnista helposti, ja sitä paitsi olen sellainen äiti, joka hankkii mieluummin liikaa asioita, joita lapseni tarvitsevat sen sijaan, että hankkisin niitä liian vähän, McDaniel kirjoittaa.

Osa kommentoijista oli raivoissaan siitä, että tutteja ja tuttipullojen tuttiosia ei ole suojattu, ja ne ovat kosketuksissa ilman kanssa.

–  Tämä on kotini, nuo tutit eivät ota kontaktia mihinkään muuhun kuin siihen ilmaan, jota hengitämme. Joten jos olet huolissasi siitä, ettet voi käyttää suojaamattomia tutteja omassa kodissasi, sinun pitäisi todellakin olla huolestuneempi omista siivoustavoistasi, McDaniel kirjoittaa ja huomauttaa, että lapset saavat bakteereja myös esimerkiksi kodin lattioista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja