Äiti jakoi kuvan "täysin terveestä" tyttövauvasta, joka kuoli vain tunteja kuvan ottamisen jälkeen: "Hän ei koskaan herännyt"

Tuntien kuluttua aivan tavanomaisen perhekuvan ottamisesta Emilyn nelikuinen tytär kuoli yllättäen.

Elämä voi muuttua silmänräpäyksessä. Brittiäiti Emily Vandenbrouck jakoi kuvan "täysin terveestä" tyttärestään osoittaakseen, ettei kaikki ole aina sitä, miltä näyttää.

Kuvassa Emilyn noin kolmikuinen Fleur-tytär poseeraa täysin tavanomaisesti. Tuntien kuluttua kuvan ottamisesta lapsi kuitenkin kuoli, kertoo New York Post.

"Hän ei koskaan herännyt"

Aiemmin päivällä perhe oli käynyt hyväntekeväisyystapahtumassa, missä Emily oli tavannut useita ihmisiä. Kotona hän söi tavallisesti ja oli oma, iloinen itsensä. Emily pani Fleurin nukkumaan.

– Ei kuumetta. Mikään ei ollut vialla. Hän ei koskaan herännyt, Emily kuvaa.

Emily kumppaneineen yritti elvyttää lasta, mutta tätä ei voitu pelastaa.

– Tiesin heti, kun katsoin häntä, että hän on poissa, Emily kuvailee.

Viimeinen kuva Fleurista perheensä kanssa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Syynä streptokokki-infektio

Kävi ilmi, että Fleurilla oli streptokokki-infektio. Hän oli saattanut saada bakteerin joltakulta tapaamaltaan ihmiseltä, tai äidiltään synnytyksen aikana.

– Moni ihminen oli pidellyt ja suukotellut Fleuria päivän aikana. Kenties häntä piteli joku, joka ei ollut pessyt käsiään vessassa käynnin jälkeen, Emily pohtii.

– Haluan vain lisätä tietoisuutta asiasta, jotta muiden perheiden ei tarvitse kokea sitä sydänsurua, jonka joudumme käymään läpi joka ikinen päivä.

Lue myös:

    Uusimmat