Äiti haki jälki-istuntoon joutunutta 8-vuotiasta kotiin – järkyttyi syvästi: "Löysin tyttömme periaatteessa vankisellistä"

Kun äiti meni hakemaan tyttöä kotiin, häntä odotti järkytys: tyttö oli suljettu häkkiin.

Amerikkalaisvanhemmat päättivät ottaa tyttärensä pois koulusta kamalan sattumuksen jälkeen. Äiti Connie Ramstad sai koulusta viestin, jonka mukaan hänen tyttärensä Alegra oli joutunut jälki-istuntoon.

Kun Ramstad meni hakemaan tyttöä kotiin, häntä odotti järkytys: Algera oli suljettu häkkiin, kertoo The Denver Channel -uutissivusto.

– He kertoivat meille, että tyttö oli itkenyt tunteja, kuin se olisi tässä se ongelma. Kukaan ei lohduttanut häntä, äiti kommentoi.

Ramstad otti kuvia tytöstä, kun hän istui "jälki-istuntohuoneessa".

– Löysin tyttömme periaatteessa vankisellistä. Siitä, mitä he kutsuvat jälki-istuntohuoneeksi. Se on pieni huone, joka on noin 60 senttiä kertaa 1,2 metriä, Ramstad kuvailee.

Jälki-istunto johtui siitä, että Alegra oli koulun mukaan uhannut toista oppilasta. Ramstadin mukaan tytär kuitenkin vain puolusti itseään, koska sama oppilas oli kiusannut häntä aiemmin.

– Emme tiedä, kuinka pitkäksi aikaa hän on traumatisoitunut tämän vuoksi. Hän on ollut sairas kolme päivää, äiti kuvaa.

Perhe on hankkinut asianajajan. Ramstad toivoo, että koulu lakkaisi käyttämästä rangaistushuonetta.

– Lähetät lapsesi kouluun ja haluat, että he ovat turvassa, oletat, että heistä huolehditaan, äiti sanoi.

Koulu ei keskustele yksittäistapauksista, mutta se totesi tiedotteessaan, että oppilaiden turvallisuus on sille äärimmäisen tärkeää. Rangaistushuoneen ovea ei koulun mukaan suljeta, ja jälki-istunnosta lähetetään vanhemmille heti viesti, jotta he voivat hakea lapsensa pois.

Koulu toteaa olevansa valmis keskustelemaan kaikkien vanhempien kanssa kuritusmenetelmistään.

***

Motoristit koulukiusaamista vastaan 7:54

Lue myös:

    Uusimmat