Äiti päätti yllättää tyttärensä – epäonnistui älyttömän nololla tavalla

Äidin päätös yllättää tyttärensä tämän opiskelija-asunnossa meni nolosti pieleen, kun hän ymmärsi, ettei itse asiassa ollut tyttärensä asunnossa laisinkaan.

18-vuotias opiskelija Utahista yllättyi saadessaan äidiltään selfien. Kuvassa äiti makaa sängyllä ja viestissä lukee: "Katsopa, missä olen! Missä sinä olet?"

McKenna Pillingin äiti, Deanna, oli nimittäin matkustanut Utahiin New Yorkista asti yllättäkseen tyttärensä ja auttaakseen häntä muuttamaan pois collegesta kesän ajaksi. Harmi vain, että äiti päätyi vahingossa aivan väärään huoneeseen. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tyttären twiittaama viestienvaihto nauratti somessa kovasti, ja twiitistä onkin tykätty jo kymmeniä tuhansia kertoja.

Twiitin saateteksti kuului: "Äiti Pilling vauhdissa taas".

"Katsopa, missä olen! Missä sinä olet?"
"Missä tuo on?? Olen huoneessani. Ole kiltti, ja kerro minulle, ettet ole jonkun toisen huoneessa."
"Olen väärässä huoneessa, voi luoja."

McKenna kertoi Mashable-sivustolle, että hänen äitinsä oli odotellut huoneessa viitisen minuuttia ja päättänyt käydä makuulle sängylle ottamaan selfien tyttärelleen. Kävi kuitenkin ilmi, että huone ei ollut McKennan.

– Hän meni eri huoneeseen, joka oli jo pakattu kesää varten, joten se näytti siltä kuin se olisi voinut olla minun huoneeni, McKenna selittää.

Äidin valitsema huone ei ollut kaukana tyttären huoneesta, se oli kuitenkin samassa rakennuksessa. Äiti ei myöskään harmistunut nolosta julkisuudesta.

– Hän vain nauraa sille, että se levisi, hänellä ei edes ole Facebookia, joten hän ei ole järkyttynyt, tytär kertoo.

Ja mitä tulee salaperäiseen huoneeseen, jossa äiti vietti aikaansa, huoneessa asuvalla tytöllä ei ollut aavistustakaan, että hänen luokkatoverinsa äiti makoili hänen sängyllään. Tai ei ainakaan ollut ennen kuin kuva levisi somessa ja hän tunnisti tyynyliinat.

Video: Mistä äiti hermostuu? Suomalaislapset vastaavat.

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Uusimmat