Äiti ei voittanutkaan kahta lelua huvipuiston automaatista ja raivostui – netissä sympatiaa ei heru: "Miksi hän jatkoi yrittämistä?"

0:43
Miltä maailma näyttää Linnanmäen virtuaalivuoristoradan kyydissä?

Englantilainen Cheryl raivostui huvipuiston pelikoneelle, joka ei antanutkaan hänelle kahta voittoa. Netissä naisen raivo ei kerännyt sympatiapisteitä.

Cheryl Holden, 34, on raivoissaan. Hän käytti sata puntaa leluihin, joista toinen jäi saamatta, kertoo Metro.

Englantilainen Cheryl oli lomamatkalla päättänyt yrittää voittaa viisikuiselle lapselleen lelun huvipuistossa niin sanotusta koura-automaatista. Tarkoituksena oli napata lelu laarista metallista "kouraa" käyttäen.

Uskoo henkilökunnan jäsenen vaikuttaneen voittoonsa

Neljä peliä maksoi punnan. Cheryl pelasi 40 punnalla ennen kuin ymmärsi, ettei voittoa ollut tulossa.

Sen sijaan, että Cheryl olisi tyytynyt tappioonsa, hän päätti valittaa henkilökunnalle.

Cherylin mukaan henkilökunnan jäsen tulikin pian muokkaamaan koneen asetuksia, ja seuraavalla yrityksellä Cheryl voitti norsulelun.

Päätti pelata toisen kerran

Cheryl teki kuitenkin yhden ratkaisevan virheen: hän ei tyytynyt yhteen leluun, vaan päätti yrittää voittaa toisen. Muutaman päivän aikana Cheryl kävi kokeilemassa peliä aina vain uudelleen ja käytti omien sanojensa mukaan vielä 60 puntaa lisää.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Uutta voittoa ei kuitenkaan tullut. Cheryl ei taaskaan tyytynyt kohtaloonsa, vaan meni uudelleen valittamaan asiasta.

– Kohotin ääntäni, koska olin vihainen ja yritin tehdä muille vanhemmille selväksi, ettei pelistä ole mahdollista voittaa nallea, sitä on peukaloitu, nainen kuvaili haastattelussa ja totesi myös, että jos hänen lapsensa vain olisi vanhempi, tämäkin olisi varmasti järkyttynyt tilanteesta.

Johtaja "nauroi"

Cheryl uskoo, että työntekijä muokkasi koneen asetuksia hänen edellisen voittonsa jälkeen. Lopulta kiukkuinen nainen soitti huvipuiston johtajalle.

– Hän nauroi ja sanoi, ettei valitukseni johda mihinkään. Hän sanoi: "Voit panna sinne niin paljon rahaa kuin haluat, sata puntaakin, mutta et silti voita", Cheryl sanoo.

Netissä raivoajalle ei löydy sympatiaa

Pelihallin omistava yritys tutkii nyt Cherylin väitteitä siitä, että pelejä on peukaloitu. Netissä naisen "tyrmistys" ei ole saanut sympatioita puolelleen. Moni ihmettelee, miksi Cheryl käytti rahaa kahteen leluun, kun oli jo voittanut yhden; osa epäilee, että hänellä on ongelma pelaamisen kanssa.

– Hän olisi voinut mennä ja ostaa aidon lisensoidun lelun Disney-kaupasta ja säästää vähän rahaa, Adele Rennals sanoo Facebookissa.

– Kaikki tietävät, että niiden pelien kourat pudottavat lelun! Vain luoja tietää, miksi tuhlaisit noin paljon rahaa, Sarah Adams sanoo.

– Lyön vetoa, että hän on niitä ihmisiä, jotka ostavat arvan ja sitten valittavat järjestäjälle, kun eivät voita, Irfain Hussain sanoo.

Moni huvittui myös Cherylin väitteestä, jonka mukaan hänen lapsensa olisi myös surullinen tilanteesta, jos siis olisi tarpeeksi vanha ymmärtämään sen.

– Vau, minulle tulee tästä tunne, ettei tämä lapsi koskaan opi sanan "ei" merkitystä. Hän on pieni ja äiti käytti satasen halpaan pehmoleluun, Amber Bruce-hoar sanoo.

– Jos lapsi ei ole tarpeeksi vanha pyytämään lelua, miksi hän jatkoi yrittämistä? Hänhän saisi samanlaisen lelun 15 punnalla tai halvemmallakin useimmissa kaupoissa, Caudia Ridley sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja