Mainos

Airbnb muuttaa arvostelujaan – arvosanan voi antaa myös kesken jääneestä majoittumisesta

Jatkossa Airbnb-majoituksesta voi tehdä arvostelun, vaikka majoituksesta olisi lähtenyt pois ennen varauksen päättymispäivämäärää.

Ison-Britannian kuluttajaviranomainen on ilmoittanut, että Airbnb-palvelun arvosteluihin on tulossa muutos. Jatkossa palveluun voi tehdä arvion majoituspaikasta, vaikka asiakas ei olisikaan pysynyt siellä koko varauksensa kestoa.

Aikaisemmin arvostelun kesken jääneestä majoittumisesta saattoi tehdä vain Airbnb:n asiakaspalvelun avustuksella.

Etuajassa päättyvälle majoittumiselle voi olla lukuisia eri syitä: esimerkiksi kohde ei vastaa ilmoituksessa annettuja lupauksia tai isäntä saa käytöksellään asiakkaat tuntemaan itsensä uhatuksi tai epämukavaksi.

Uuden muutoksen myötä majoituskohteen vieraat voivat jättää toisille Airbnb:n käyttäjille helpommin ilmoituksen tai varoituksen epämiellyttävästä kohteesta.

Muutos on seurausta Ison-Britannian kuluttajaviranomainen tekemästä tiedustelusta majoituspalvelulle, joka koski etuajassa majoituksestaan lähteneiden asiakkaiden esteellisyydestä tehdä arviota kohteista. Airbnb lupasi ottaa muutoksen käyttöön maailmanlaajuisesti elokuun loppuun mennessä.

Lähde: The Verge


***

1:21

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.