Aira Samulinia musikaalissa esittävä Helena Rängman yllätti tanssilegendan koskettavalla tavalla suorassa lähetyksessä: "Tämän takia tänne kannatti tulla"

Aira Samulin sai yllätyslahjan suorassa lähetyksessä 2:56
Aira Samulin sai yllätyslahjan suorassa lähetyksessä

Helena Rängman antoi Aira Samulinille yllätyslahjan suorassa lähetyksessä.

Aira Samulinia kesällä teatterilavoille saapuvassa Aira-musikaalissa näyttelevä Helena Rängman osoitti tanssilegendalle koskettavan eleen suorassa Viiden jälkeen -lähetyksessä. Näyttelijä nimittäin antoi lapsuuden nukkensa lahjaksi Samulinin kotona Hyrsylän mutkassa sijaitsevaan nukkemuseoon.

Ajatus nuken lahjoittamisesta syntyi, kun Rängman tutustui musikaalirooliaan varten Samulinin elämään muun muassa lukemalla hänestä kirjoitettuja elämäkertoja.

Lukiessaan Rängman liikuttui erityisesti kohdasta, jossa palattiin siihen, kun Samulinin perhe pakeni sotaa raja-Karjalasta vuonna 1939. Tuolloin 13-vuotias Aira Samulin oli asetellut nuket sohvalle odottamaan perheen kotiinpaluuta, joka ei koskaan toteutunut.

– Siivosin komeroita ja törmäsin tähän 70-luvulla Dollytex-liikkeestä Helsingistä ostettuun, Vihdissä valmistettuun nukkeen. Tämä on minun nukkeni 70-luvulta, Rängman pohjusti.

Näyttelijä kertoi, että sekä hänellä että hänen isosiskoillaan oli kaikilla identtiset Dollytex-nuket, joita he nimittivät Annukka-nukeiksi. 

– Nyt minusta tuntuu, että hän on pyörinyt meillä komerossa liian pitkään, niin saisiko hän muuttaa Hyrsylän mutkaan? Rängman kysyi.

Samulin kertoi, että hänellä on tarjota Rängmanin nukelle ikuinen koti. 

– Tämän takia tänne kannatti tulla, Samulin totesi nukke sylissään.

Rängman on tuttu muun muassa Uusi päivä -sarjasta sekä Evita-musikaalin pääroolista Seinäjoen kaupunginteatterissa.

Viiden jälkeen nähdään joka arkipäivä MTV3-kanavalla kello 16.58 alkaen. 

Ohjelma on katsottavissa suorana ja tallenteena myös MTV Katsomossa. Muista päivän uutisissa ja puheenaiheissa myös MTV Uutiset Live

Aira-musikaali saa ensi-iltansa kesäkuussa Valkeakoskella Apianniemen kesäteatterissa.

Katso Samulinille osoitetty yllätys yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat