Mainos

Air Asian kone "tärisi kuin pesukone" ja palasi kentälle – "Itkin ja muutkin itkivät"

Air Asian matkustajakone joutui palaamaan takaisin lentokentälle Australian Perthiin teknisen ongelman vuoksi tänään aamulla Suomen aikaa.

Koneessa olleet matkustajat ovat kertoneet koneen tärisseen rajusti kesken lennon. Tärinä oli alkanut, kun kone oli lentänyt noin 90 minuuttia. Airbus 330 -tyypin kone oli matkalla Malesiaan.

– Lentohenkilökunnan eleet paljastivat, että kyse oli vakavasta ongelmasta, koneessa ollut matkustaja Sophie Nicolas kertoi ABC uutisille.

– Itkin ja myös monet muut matkustajat itkivät yrittäessään soittaa läheisilleen.  Emme voineet tehdä muuta kuin odottaa ja luottaa kapteeniin, Nicolas jatkaa.

Australian poliisin mukaan merivartiosto oli valmiudessa, mikäli kone olisi joutunut tekemään pakkolaskun mereen.

Useat matkustajat ovat kertoneet, että koneen toinen moottori olisi sammunut.

Paikallinen uutiskanava on julkaissut videon, jonka kerrotaan olevan koneessa olleen matkustajan kuvaama. Videolla näkyy, kuinka kone tärisee voimakkaasti.

AirAsia-lentoyhtiö ei ole vielä kommentoinut tapahtumia.

Kyseessä oli jo toinen kerta kuukauden aikana, kun Airbus A330 -tyypin koneella on ongelmia Australiassa. Aiemmin tässä kuussa China Eastern -yhtiön kone teki hätälaskun Sydneyyn, kun sen koneen moottoriin syntyi yllättäen valtava reikä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.