Ainakin neljä ihmistä kuollut helikopterionnettomuudessa Pohjois-Norjassa – kopterin kyydissä oli kuusi henkilöä

Ainakin neljä on kuollut helikopterionnettomuudessa Pohjois-Norjassa, paikallinen pelastuslaitos kertoi norjalaiselle televisiokanavalle. Kopterin kerrotaan törmänneen tunturiin.

Yhden ihmisen kerrotaan olevan kadoksissa, ja toista hoidetaan onnettomuuspaikalla.

TV2-kanavan mukaan helikopterissa oli kuusi ihmistä ja onnettomuus tapahtui lauantai-iltapäivänä Altassa. Kanavan mukaan viisi helikopterissa olleista oli matkustajia ja yksi lentäjä.

–  Onnettomuuspaikalla hoitoa saavan uskotaan olevan vakavasti loukkaantunut, pelastuslaitoksen tiedottaja Jan Eskil Severinsen sanoi kanavalle.

Pelastusviranomainen kertoo kanavalle, että pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta Altan lähellä kello viiden aikaan iltapäivällä paikallista aikaa. Paikalle on lähetetty apujoukkoja.

Helikopteri kuuluu Helitrans-yritykselle.

Pelastuslaitos kertoo, että alueen maasto ei ole erityisen vaikeakulkuista ja onnettomuuspaikka on suhteellisen lähellä E6-tietä.

Matkustajat ehkä festivaaliosallistujia

Onnettomuuspaikkakunnalla järjestetään viikonloppuna Höstsprell-musiikkifestivaali. TV2:n mukaan onnettomuus liittyisi festivaaliin.

Alta Eventin edustajan mukaan festivaalin osallistujat ovat lentäneet edestakaisin tapahtuman takia. TV2 kertoo, että festivaalin konsertit on tältä illalta peruttu onnettomuuden takia.

Lue myös:

    Uusimmat