Aikuisen naisen päiväkirja: Miksi seksi jännittää?

Helmen blogisti Femme pohtii Aikuisen naisen päiväkirjassa seksin aiheuttamaa jännitystä. Miksi raavas mies jännittää seksiä?

Helmen blogisti Femme kirjoittaa seksuaalisuudesta ja pohtii sitä rohkeasti ja avartavasti naisen näkökulmasta. Tässä merkinnässä Femme pohtii seksin aiheuttamaa jännitystä.

"Rakastellessa uuden ihmisen kanssa jännitys on kuitenkin ihan ymmärrettävää: emme tunne toisiamme, emme tiedä toistemme aiempia kokemuksia, emme tiedä hänen toiveitaan, emme tiedä sitäkään, mitä hän haluaa tehdä minulle – muuta kuin olla lähellä, rakastella ja toivoa, että nauttisimme molemmat siitä. Näinhän itsekin ajattelemme, toivottavasti.

Ymmärtäisi vielä, että nuori tyttö jännittää, mutta kuin iso mieskin jännittää! Koko tai ikä ei siis vaikuta siihen, miten ja miksi seksuaalisessa tilanteessa jännitetään. "Mitä ne miehet nyt jännittää, heillehän kaikki on selvää kauraa", sanoo joku. Niinpä, niin, niinhän me luulemme. Esimerkiksi moni aikuinen ja seksiin tottunut mies osaa ottaa tilanteen ihan rennosti, kun kyseessä on lyhytaikeinen suhde, mutta kun suhteesta näyttääkin tulevan ihan muuta, niin johan iski jännitys."

Huomaathan, että Aikuisen naisen päiväkirja on tarkoitettu täysi-ikäisten luettavaksi!

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja