Mainos

Aikakapselin arvoitus ratkesi – vuonna 1982 "aarteen" metsään kätkeneet Tomi ja Marko löytyivät Facebook-viestin avulla

Turun Skanssin alueelta metsästä löytyneen aikakapselin piilottaneet miehet ovat löytyneet. Maanantaina kävelyllä ollut nainen löysi turkulaisesta metsästä ison kiven juurelta pullopostia vuodelta 1982.

Pullon ja sen sisältä viestin sekä ”aarteita” löytänyt Marita Katariina Ojala etsi pullon piilottaneita Tomia ja Markoa sosiaalisen median kautta. Löytäjä ei paljastanut tarkemmin, mitä kaikkea pullon sisälle oli laitettu.

– Pullossa on viesti, jossa selkein kirjaimin lukee, että Tomi Ahonen 13 v. ja Marko Haajanen 12 v. ovat sen piilottaneet vuonna 1982. Siellä on pieniä kivoja esineitä sisällä myös, Ojala kirjoitti etsintäkuulutuksessaan.

Myöhemmin Marita kirjoitti Facebookissa aikakapselin piilottaneiden kaverusten löytyneen.

– Kiitokset Maritalle kun löysit "pullon" ja olit kiinnostunut löytämään meidät. Itse hain pari kertaa vuosien saatossa pulloa mutta en löytänyt, Tomi Ahonen kirjoittaa Facebookissa.

Ahonen kertoo olleensa yhteydessä myös Markon kanssa, sillä toinen pullon piilottajista ei hänen mukaansa käytä Facebookia. Molemmat pojat ovat nykyisin jo aikamiehiä.

– Lapsuuden kaverini Marko ei ole fasessa. Ollaan tänään oltu yhteydessä ja muisteltu "aarrettamme", Tomi Ahonen kirjoitti eilen.

Pullon haudanneiden miesten löytymisestä sekä ilmoittautumisesta Facebookin kautta kertoi ensimmäisenä Turun Sanomat.

Täydennetty kello 17.32, että Turun Sanomat kertoi miesten löytymisestä ensimmäisenä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.