Aidot vai silikonirinnat, kummat ovat miesten mieleen? Tulos saattaa hämmentää

Silikonit vai luonnolliset? Kolme neljästä brittimiehestä on sitä mieltä, että naisella pitäisi olla mieluummin silikonirinnat. Moni olisi valmis myös kustantamaan tyttöystävälleen implantit.

2000-luvun alussa erityisesti Iso-Britanniassa isoakin isommat rintaimplantit olivat kovassa suosiossa naisten keskuudessa. Tämä buumi näyttää jättäneen jälkensä: nimittäin 77 prosenttia selvitykseen osallistuneista brittimiehistä kertoo pitävänsä enemmän silikoni-implanteista kuin luonnollisista rinnoista, kirjoittaa Daily Star.

Tulosta perusteltiin eritoten sillä, että silikonit olivat jämäkämmät eivätkä yhtä ”riippuvat” kuin luonnolliset rinnat. Silikonien katsottiin myös toimivan jonkinmoisena statussymbolina.

silikonit
Kyselyyn vastanneet brittimiehet kokivat, että implantit ovat paremmat, jotta rinnat eivät roikkuisi.

Vain alle 30 prosenttia oli kuitenkin sitä mieltä, että silikonirinnat tuntuisivat paremmalta. Yksi neljäsosasta miehistä ajatteli, että silikonirintoja suosivat naiset ”pitävät itsestään huolta”.

Yli puolet miehistä oli valmiita pulittamaan tyttöystävälleen silikonit – 21 prosenttia miehistä oli valmis ainakin osallistumaan kustannuksiin.

– Täytyy myöntää, että olen erittäin yllättänyt näistä tuloksista, tiedottaja George Charles kuvaa.

– Mielestäni on myös kiinnostavaa, että suurin osa miehistä suosii silikonirintoja, vaikka heidän kumppaneillaan ei ole rintaimplantteja. Mielestäni miesten pitäisi lopettaa silikonirinnoista fantasioiminen ja arvostaa naisiaan sellaisina, kuin he ovat, Charles näpäyttää.

Artikkeli ei kerro, kuinka monta miestä osallistui kyseiseen selvitykseen tai minkä kokoisia rintaimplantteja miehet suosivat.

Isojen rintaimplanttien aika tuntuu olevan ohi, ja Suomessakin suositaan luonnollisempaa lookia. Moni nainen haluaa itse, että rintaimplantit näyttävät luonnollisilta.

Briteissä tehdään arvioiden mukaan yli 30 000 rintaimplanttileikkausta vuosittain. Myös Suomessa rintaimplantit ovat suosiossa.


Katso myös: Rintatreeni

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja