Mainos

Äidit ovat aina äitejä! 80-vuotias poika muutti vanhainkotiin – äiti, 98, muutti mukana

Kaunis todistus äidin rakkaudesta ja huolenpidosta nähtiin Britanniassa, kun 98-vuotias Ada muutti 80-vuotiaan poikansa kanssa vanhainkotiin voidakseen olla tämän kanssa.

80-vuotias Tom Kenting muutti vuonna 2016 hoitokotiin Huytonissa, Liverpoolissa, sillä iäkäs mies tarvitsi hoitoapua. Vuotta myöhemmin perässä muutti myös Tomin äiti Ada. Äiti halusi pitää huolta vanhimmasta pojastaan – ja totta kai viettää aikaa tämän kanssa.

Kentingien perheen mukaan äiti ja poika ovat erottamattomat. Suhde on muovautunut ajan saatossa erityiseksi, sillä Tom ei koskaan mennyt naimisiin ja poika on asunut aina äitinsä kanssa.

– Sanon Tomille joka ilta hänen huoneessaan hyvää yötä, ja menen ja sanon hänelle hyvää huomenta. Kun menen kampaajalle, hän odottaa, milloin tulen takaisin. Kun tulen, hän tulee luokseni kädet levitettyinä ja antaa minulle ison halauksen. Et koskaan lakkaa olemasta äiti, 98-vuotias Ada kertoo.

Tomin ja Adan lempipuuhaa on pelien pelaaminen ja Emmerdale-televisiosarjan katseleminen yhdessä. Pojan mukaan äiti osaa myös pitää kuria.

– Joskus hän sanoo, että 'käyttäydy'. Hän on todella hyvä huolehtimaan minusta. Kaikki ovat täällä todella mukavia ja olen todella iloinen, että näen äitiäni useammin nyt, kun hän asuu täällä, Tom sanoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ennen eläköitymistään Tom toimi maalarina, äiti taas sairaanhoitajana. Adalla ja hänen edesmenneellä miehellään Harrylla oli yhteensä neljä lasta, joista yksi kuoli nuorena. Lapset ja lapsenlapset vierailevat hoitokodissa usein.

– Heitä ei voi erottaa. On rauhoittavaa meille, että molemmista heistä huolehditaan vuorokauden ympäri, sanoo Adan lapsenlapsi Debi Higham.

Lähteet: NTD, Daily Mail

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.