Äidin piti pumpata rintamaitoa töissä, mutta kukaan ei voinut tuurata – rehellinen ratkaisu ihastuttaa: "Äidin täytyy tehdä, mitä äidin täytyy tehdä"

6:14
Nappaa videolta vinkit imettämiseen!

Codey huomasi kaupan ikkunassa kyltin, joka kertoo äitiyden haasteista. Otos on ihastuttanut jo monia.

Kun Codey Burghard lähti paikalliseen halpakauppaan ostamaan paristoja, liike olikin suljettu. Syy oli niin koskettava, että Codey ei edes suuttunut.

"Anteeksi, minun piti pumpata..."

Ikkunaan oli ripustettu käsin kirjoitettu kyltti. Siinä todettiin: "Anteeksi. Minun piti pumpata maitoa vauvalle ja täällä ei ole ketään muuta. Palaan 30 minuutissa. Kiitos".

Codey nappasi kuvan kyltistä. Se keräsi Facebookissa suuren suosion, kertoo Good Morning America.

– Olen varma, että ainakin yksi asiakas tulee valittamaan, mutta minä tuen tätä sataprosenttisesti. Se ei ole lainkaan työntekijän vika, eikä työnantaja voi ottaa tätä pois. Vaikka henkilökuntaa olisi liian vähän, äidin täytyy tehdä se, mitä äidin täytyy tehdä, Codey totesi kuvan ohessa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Palasi liikkeeseen kehumaan

Myöhemmin hän palasi liikkeeseen ja kehui kyltin ripustanutta äitiä. Hän myös kertoi tälle, että kuva on herättänyt ihastusta.

– Äiti oli niin ihastuttava ja sanoi, että hän oli pelännyt, mutta hänen oli pakko pumpata.

Internetissä osa kommentoijista pelkää, että äiti saa potkut tekonsa vuoksi. Codey kuitenkin uskoo, että potkut toisivat yritykselle enemmän huonoa kuin hyvää.

Lähteet: Goodmorningamerica.com, ​​​​​​​Facebook.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja