Äidin kauhunhetket: 3-vuotias lapsi päätyi kovan tuulen seurauksena mereen – ohikulkija pelasti taaperon hukkumiskuolemalta

Pikkulapsen rattaat päätyivät merenpohjaan Odessassa 0:16

Kova tuuli oli aiheuttaa valtavan tragedian Ukrainan Odessassa. 3-vuotias lapsi päätyi mereen rattaineen päivineen, kertoo muun muassa BBC.

Ukrainassa puhalsivat maanantaina kovat tuulet, eikä maan eteläosassa sijaitseva Odessan merenrantakaupunki ollut poikkeus.

Vasiliy Busharov sattui liikkumaan Arcadian alueella sijaitsevalla rannalla ja todisti jotain erikoista.

"He olivat elossa ja tajuissaan"

Kova tuuli oli puhaltanut pienen lapsen rattaat laiturilta mereen, jossa olivat nyt niin rattaat kuin lapsikin. Laiturin päähän oli jo kerääntynyt useita auttajia.

Busharov todisti, kuinka sattumalta paikalla ollut mies otti vaatteensa pois ja hyppäsi Mustanmeren aaltoihin.

Noin 30 sekunnin jälkeen pitkään mustaan takkiin pukeutunut nainen saatiin takaisin laiturille, ja tätä seurasi pieni lapsi. Lopuksi pintaan ilmestyi mies itse.

– He olivat elossa ja tajuissaan. Lapsi seisoi omilla jaloillaan, Busharov kuvaili BBC Ukrainelle.

Rattaat jäivät merenpohjaan

Tapauksesta selvittiin säikähdyksellä. Rattaat jäivät kuitenkin merenpohjaan, noin kolmen metrin syvyyteen, mistä Busharov kuvasi lyhyen videopätkän.

Ukrainan pelastuspalvelu pystyi varmistamaan tapauksen BBC:lle, mutta koska pelastajia ei ollut tilattu paikalle, ei viranomaisilla ole tapahtumista tarkempia yksityiskohtia.

Pelastajan, äidin ja kolmivuotiaan henkilöllisyydet eivät ole tiedossa.

Lue myös:

    Uusimmat