Mainos

Äidillä pakkomielle tyttärensä ulkonäöstä – onko tämä jo liikaa?

Vanhemmat tekevät kaikkensa, jotta heidän lapsensa tuntisivat olonsa hyväksytyiksi. Englantilaisäidin huoli on kuitenkin mennyt jo liian pitkälle.

Videolla nähdään lontoolaisperheen elämää. Jane Bennington on ottanut täysin hallittavakseen tyttärensä Sashan ulkonäköön liittyvät seikat.

Tyttö, joka ei ole vielä edes teini-ikäinen, joutuu laittamaan sellaiset vaatteet kuin hänen äitinsä käskee. Lisäksi äiti huolehtii, että hiukset on laitettu ja kasvot meikattu. Ihan minkä näköisenä vain ei julkiselle paikalle äidin mukaan saa lähteä.

– Kaikki kaverit ja ikätoverit kasvavat. He lähtevät kaupungille paljon aikaisemmin kuin minä aikoinaan. Pitää lähteä mukaan tai muuten jää ulkopuolelle. Sitten se muuttuu kiusaamiseksi ja niin edelleen, tytön äiti kertoi.

Muutamia vuosia sitten kuvatusta dokumentista napatulla videolla perhe on lähdössä ulos syömään, mutta Sashan täytyy vaihtaa toiset vaatteet tai muuten hän ei pääse perheen mukaan. Lisäksi ravintolassa äiti pyytää tytärtään esittämään cheerleading-esityksen.

Äidin kasvatustyyli on jakanut epäilemättä mielipiteitä sosiaalisessa mediassa.

Video: Milloin äiti hermostuu? Suomalaislapset kertovat.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.