Mainos

Heidi Klum saa kritiikkiä äitiydestään – vastasi arvostelijoilleen: "Mitä sitten!"

Heidi Klum ei anna arvostelijoiden vaikuttaa hänen äitiyteensä.

Entinen huippumalli ja juontaja Heidi Klum avautuu Elle-lehden haastattelussa kohtaamastaan arvostelusta äitiyttään kohtaan. Klum kertoo, että häntä raivostuttaa, kuinka mediassa arvostellaan sitä, miten hänen lapsensa pukeutuvat. Arvostelu on Klumin mukaan kiivasta varsinkin hänen kotimaassaan Saksassa. 

Muodin huipulle ja America's Got Talent -ohjelmista tutun Klumin mukaan yleistä pahennusta on aiheuttanut varsinkin se, että Klum on antanut tyttäriensä Helenen, 14, ja Loun, 8, käyttää korkokenkiä. 

– Ihmiset pahoittavat todella mielensä, varsinkin Saksassa, jos he näkevät tyttäreni käyttävän korkokenkiä. Mitä sitten!

Klum selittää, että korkokenkien käyttäminen on erityinen tilaisuus hänen tyttärilleen, joiden mielestä on hauskaa pukeutua hienosti. Jos Klum tyttärineen menee esimerkiksi ravintolaan, tyttärillä on lupa laittaa korkokengät jalkaan lyhyen kävelyn ajaksi.

– Mitä sitten, jos he hoipertelevat 20 askelta pienillä koroillaan autolta ravintolaan? Niin pitkään, kun he ovat hyviä lapsia ja saavat hyviä arvosanoja, he saavat pukeutua juuri niin kuin haluavat. 

Klum oli naimisissa laulaja Sealin kanssa vuosina 2005-2014. Hänellä on neljä lasta. 45-vuotias Klum seurustelee tällä hetkellä Tokio Hotel -yhtyeestä tutun 28-vuotiaan Tom Kaulitzin kanssa. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.