Ahdisteluun kyllästyneeltä kaunottarelta rohkea tempaus: Hyypiöiden viestit julki!

Mies, ota tästä opiksesi. Ruutukaappausten kulta-aikana ei kannata lähetellä epämääräisiä ja ahdistelevia viestejä naisille.

Naiset eivät voi juurikaan tänä päivänä epämääräisiltä ahdistelijoilta. Ammattilaisviulisti Mia Matsumiya otti ongelmaa niskasta kiinni, ja loi Perv_Magnet- eli Pervomagneetti-nimisen Instagram-tilin jakaakseen muun muassa bloginsa kautta miehiltä saamansa karmivat viestit. Tilillä on jo kymmeniä tuhansia seuraajia.

– Olen arkistoinut yli 1 000 hyypiöiltä, sekopäiltä ja fetisisteiltä saamaani viestiä 10 vuoden ajalta, Matsumiya kirjoittaa Instagram-tilinsä kuvauksessa.

Viestit on suunnattu sekä Matsumiyalle että hänen ystävilleen vuosien 2005–2015 aikana. Osa miehistä on esittänyt anteeksipyyntönsä.

Tällaisia viestejä Matsumiya on muun muassa saanut:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ymmärräthän, että jonain päivänä saat pojan, ja hänestä tulee pieni ja aasialainen, aivan kuten ne miehet, joita vihaat. Joten mikset vain abortoisi poikaa, jonka saat? Hän tietää, että hänen oma äitinsä ajatteli, että valkoiset miehet ovat ylivertaisia."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Rakastan uutta kuvaasi. Jostain syystä en tänään pystynyt ajattelemaan kuin huuliasi, ja poskiasi. Toivoisin, että voisin vierailla sivuillasi ilman tätä mahtavaa halua olla se, joka suutelee sinua. Ja se, joka kuljettaa sormiaan hiuksiesi läpi..."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minulla on kysymys, johon vain nainen voi vastata! Kuinka tärkeä peniksen koko on sinulle? Nautitko todella isosta peniksestä, kun itse olet niin pienikokoinen?..."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Selasin profiiliasi, ja se on hyvin mielenkiintoinen. Koska pidät suorasta puheesta... En ole koskaan treffaillut (lue: harrastanut seksiä) aasialaistyttöä, ja mietinkin, voisinko viedä sinut ulos..."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Mitä sinulle kuuluu tänään, Mia? Mietin tässä, että missä sinä asut?"

Lisää viestejä hyypiöiltä löydät Matsumiyan Instagram-tililtä!

Lähde: Someecards

Lue myös:

    Uusimmat