Aaron Carter otti kasvoihinsa valtavan tatuoinnin – huolestuneet fanit soittivat poliisille

Aaron Carterin käytös huolestutti fanit.

Entinen lapsitähti Aaron Carter on shokeerannut fanejaan ottamalla valtavan tatuoinnin kasvoihinsa. Carter esittelee kasvojensa sivulla olevaa kuvaa Instagram-tilillään.

Carter päätti ikuistaa kasvoihinsa GQ-lehden kansikuvan vuodelta 2013. Kuvassa eteerisesti poseeraava Rihanna on editoitu muistuttamaan kreikkalaisesta tarustosta tuttua Medusaa, jonka päästä kasvaa hiuksien sijaan käärmeitä. 

Carter kuvasi tatuointihetken suorana lähetyksenä sosiaaliseen mediaan. Livevideolla hän poltteli marihuanaa ennen tatuoinnin ottamista.


Carterin fanit huolestuivat tähden terveydentilasta ja ottivat yhteyttä poliisiin. Poliisi vieraili kahdesti tähden luona, mutta poistui paikalta keskusteltuaan hänen kanssaan.

Syyskuussa kerrottiin, että Carterin sisarukset Nick ja Angel olivat hankkineet lähestymiskiellon veljelleen. Sisarukset kertoivat pelkäävänsä Carterin huolestuttavan käytöksen vuoksi. Nick Carter on aiemmin väittänyt, että Aaron oli myöntänyt ajatelleensa veljensä raskaana olevan vaimon ja tämän syntymättömän lapsen surmaamista.

Aaron Carter kiisti väitteet ja kertoi olevansa niistä täysin ällistynyt.

– En toivo pahaa kellekään, varsinkaan perheelleni, hän sanoi.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat