Aamulehti: Uhrin poikaa vaaditaan vangittavaksi Tampereen Vasaratien murhaan liittyen – poliisi: Poikkeuksellinen tapaus

Poliisi sai Tampereen surmaepäillyn kiinni 0:51
Poliisi etsi murhasta epäiltyä miestä tiiviisti. Nyt rikoksesta on kaksi muutakin epäiltyä.

Vasaratien murhaan yllytyksestä epäilty mies on uhrin poika, kertoo Aamulehti.

Vasaratien murhassa kuoli viime kuun lopussa keski-ikäinen mies, ja poliisi vaatii tänään vangittavaksi yhtä ihmistä lisää rikokseen liittyen.

Tapauksesta on nyt vangittuna kolme nuorta aikuista. Yksi mies on vangittu epäiltynä murhasta ja yksi nainen avunannosta murhaan. Toista miestä vaaditaan vangittavaksi yllytyksestä murhaan. Aamulehden saamien tietojen mukaan henkirikokseen yllyttämisestä epäilty mies on uhrin poika.

Poliisi: Poikkeuksellinen rikosepäily

Tapauksen tutkinnanjohtaja Jari Kinnunen ei kommentoi epäiltyjen suhdetta uhriin tai toisiinsa millään tavoin. Hänen mukaansa esitutkinta on sellaisessa herkässä vaiheessa, että tapausta ei voi vielä kommentoida julkisuuteen. Hän ei esimerkiksi halua kommentoida sitä, voiko tapauksessa tulla ilmi muita epäiltyjä tai miksi henkirikokseen on ryhdytty.

Sen verran hän kuitenkin toteaa, että tapaus on poikkeuksellinen rikosnimikkeidensä, murhaan yllytyksen ja avunannon, osalta.

– En muista osuneen omalle kohdalle, hän toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat