Mainos

Kangasalan paloa tutkitaan murhana ja murhan yrityksenä – teosta epäillään vuonna 1988 syntynyttä henkilöä

Kangasalan omakotitalon tulipaloa tutkitaan murhana ja murhan yrityksenä, kertoo poliisi. Tutkinnanjohtaja Jari Kinnusen mukaan poliisi otti viime yönä kiinni yhden epäillyn.

Kinnusen mukaan epäilty on syntynyt vuonna 1988. Hän ei kerro sitä, onko kiinniotettu mies vai nainen. Kinnusen mukaan epäilty tuntee tulipalossa kuolleen miehen ja loukkaantuneen naisen, mutta hän ei kuitenkaan itse asunut talossa.  

Kinnusen mukaan kiinniotettua on kuulusteltu, mutta kuulustelujen sisällöstä ei kerrota vielä tarkemmin.

– Raaka ja julma tekotapa, Kinnunen kommentoi epäiltyä tekoa STT:lle.

Pelastuslaitos sai hälytyksen omakotitalon palosta noin kello yhdeltätoista eilisiltana. Tulipalossa kuoli vuonna 1954 syntynyt mies ja loukkaantui vuonna 1934 syntynyt nainen. Nainen on tehohoidossa sairaalassa. 

Kinnusen mukaan talossa oli kirjoilla myös vuonna 1943 syntynyt mies, joka ei ollut kotona palohetkellä.

Aamulehden tietojen mukaan omakotitalossa asui iäkäs pariskunta ja heidän aikuinen poikansa. Kinnunen ei vielä vahvista sukulaissuhteita.

Epäillyn kiinniotto tapahtui Kinnusen mukaan muutama tunti sen jälkeen, kun pelastuslaitos sai hälytyksen Sompiontiellä sijaitsevan omakotitalon palosta.

Omakotitalo tuhoutui palossa täysin.

Poliisi ei ole vielä päässyt tutkimaan palon syttymissyytä.

Poliisi kaipaa havaintoja Nissanista

Poliisi pyytää havaintoja henkilöautosta, joka liikkui palaneen omakotitalon läheisyydessä eilen. Poliisin mukaan palopaikan lähellä sijaitsevan rivitalon pihalla on ollut pysäköitynä sinisen Nissan Almera -henkilöauto, jonka on nähty poistuvan paikalta palon syttymisen aikoihin. 

Tietoja voi toimittaa poliisille sähköpostiosoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittaa numeroon 0295445317.

Täydennetty STT:n tiedoilla klo 16.28.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.