Aamu-tv-juontaja arvosteli rajusti Meghania ja sai potkut – herttuatar hautoo jo uutta vastaiskua

0:50
Kuuluissa brittijuontja Piers Morgan jättää suositun aamuohjelmansa Meghan-kohun jälkeen – vältteli toimittajien kysymyksiä

Kuninkaallisasiantuntija arvelee, että herttuatar Meghan aikoo näpäyttää häntä kovaäänisesti kritisoinutta Piers Morgania juristilauman avulla.

Good Morning Britain -aamuohjelmassa pitkään työskennellyt Piers Morgan on tullut viime vuosina tunnetuksi suorasukaisesta kritiikistään herttuatar Meghania kohtaan. Morgan ei säästellyt sanojaan myöskään kommentoidessaan Meghanin ja prinssi Harryn kohuhaastattelua, jonka pariskunta antoi hiljattain Oprah Winfreylle.

Morganin kritiikistä ropisi lyhyessä ajassa valtava määrä valituksia televisiokanava ITV:lle ja tämä joutui siivoamaan seurauksena työpöytänsä. Brittilehtien mukaan myös herttuatar Meghan olisi niin ikään jättänyt kanavalle valituksen Morganista.

Potkuistaan huolimatta Morgan ei ole lopettanut herttuatar Meghanin kritisoimista ja väitti muun muassa taannoin, että herttuatar olisi valehdellut Oprahin haastattelun aikana ainakin 17 kertaa.

Brittilehti Mirrorin mukaan herttuatar Meghan ei aio tyytyä siihen, että jätti valituksen aamu-tv-juontajasta ITV:lle ja oli siis jossain määrin mukana hankkimassa tälle potkuja. Lehden mukaan kuninkaallisasiantuntija Angela Levin on varoittanut radiohaastattelussa, että herttuatar Meghan aikoo jälleen iskeä takaisin.

– Meghanilla on hyvin, hyvin aggressiivinen lakitiimi ja voimme vain kuvitella, mihin nämä juristit pystyvät. Tiedän, että Piers on rohkea mies, mutta odotetaan ja katsotaan, mitä tuleman pitää, Levin sanoi.

– Uskon, että he saattavat päätyä johonkin todella epätavalliseen ratkaisuun näpäyttääkseen häntä. Uskon, että juristit tekevät kovasti töitä etsiäkseen jotain, jonka Piers on sanonut ja johon he voisivat tarttua.

Mirrorin mukaan Piers Morgan väitti aiemmin tällä viikolla, että hän olisi saanut kuninkaalliselta perheeltä kiitollisia viestejä siitä, kuinka hän on tarttunut Harryn ja Meghanin Oprah-haastatteluun.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja