Uusi käänne aamujuontajan äkillisessä irtisanoutumisessa – yksi tuhansista valituksista tuli itse herttuatar Meghanilta

8:01
Herttuatar Meghanin kohuhaastattelu paljastaa järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista

Piers Morganin irtisanoutumiseen johtivat muun muassa tuhannet valitukset, joista yksi tuli lähteiden mukaan herttuatar Meghanilta.

Herttuatar Meghan on ollut yksi virallisen valituksen tekijöistä koskien Good Morning Britain -ohjelman juontaja Piers Morganin kommentteja koskien herttuattaren mielenterveyttä, kertoo Independent. Tiistaina 9. maaliskuuta ITV-televisiokanava ilmoitti, että ohjelman pitkäaikainen ankkuri Morgan irtisanoutuu tehtävästään. 

Aiemmin kuluvalla viikolla Morgan joutui laajan kritiikin kohteeksi lauottuaan jälleen tulikivenkatkuisia kommentteja herttuattaresta. Tällä kertaa kommentit saivat kipinänsä maailmaa kohauttaneesta haastattelusta, jonka Meghan ja hänen puolisonsa prinssi Harry antoivan toimittaja-juontaja Oprah Winfreylle. Haasatttelu esitettiin televisiossa Yhdysvalloissa sunnuntaina 7. maaliskuuta. 

Haastattelussa Meghan paljasti, että hänellä oli ollut itsetuhoisia ajatuksia sen jälkeen, kun hän oli liittynyt kuninkaalliseen perheeseen. Morgan totesi lähetyksessä, ettei hän uskonut sanaakaan herttuattaren puheista. 

– En uskoisi, vaikka hän lukisi minulle uutisia säästä, Morgan lausui tuolloin. 

ITV sai osakseen runsaasti kritiikkiä sekä tuhansia valituksia siitä, että Morganin annettiin ilmaista näkemyksiään televisiossa varsin arasta ja herkästä aiheesta. Lähteiden mukaan Morganista tulleita valituksia on ollut jopa 41 000. Yhden virallisista valituksista on kerrottu tulleen herttuatar Meghanilta itseltään, joka on ilmaissut huolensa asiasta myös koskien lukuisia muita ihmisiä, jotka kamppailevat samanlaisten ajatusten kanssa elämässään. 

Morgan on pysytellyt tiukasti kannassaan ja on kieltäytynyt pyytämään anteeksi kommenttejaan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja