9-vuotias Eva näki videon poliisin työstä – halusi palkita arjen sankarit suloisella tavalla: "Tämä on todiste hyvin kasvatetusta lapsesta"

0:20
Aiemmin Nike valmisti kengät "arjen sankareille".

9-vuotias Eva liikuttui ensihoidon ja poliisin työtä kuvaavasta videosta niin paljon, että päätti viedä kiitoskirjeitä ja suklaata "arjen sankareille".

Viranomaiset Lancashiressa kiittelevät "mystistä hyväntekijää" piristyksestä. 9-vuotias tyttö jakoi pelastustyöntekijöille suklaita ja kiitoslappuja, ja sai lopulta lahjan myös itselleen, kertoo BBC.

Eva Davies oli nähnyt ensihoidon ja poliisin työtä kuvaavan videon YouTubessa. Video oli koskettanut häntä. Tyttö päätti yhdessä isänsä kanssa kirjoittaa 12 kirjettä poliisille ja ensihoidolle.

Kiitteli poliisia "upeasta työstä"

Eva jätti kirjeet viranomaisten pysäköityihin ajoneuvoihin. Mukana oli suklaaherkkuja.

Poliisin mukaan yllätys todella piristi viranomaisten päivää. Kirjeissä luki esimerkiksi "olette mahtavia, ystävieni mielestä olette myös mahtavia, nauttikaa suklaasta". Eva myös kiitteli poliisia "upeasta työstä".

"Tämä on todiste hyvin kasvatetusta lapsesta!"

Virkavalta jakoi kuvan suklaayllätyksestä sosiaalisessa mediassa, missä kansa ihastui ajattelevaiseen nuoreen.

Virkavalta toivoi somessa löytävänsä Evan. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Tämä on todiste hyvin kasvatetusta lapsesta! Onnittelut vanhemmille, Louise Foster kehuu Twitterissä.

– Miten suloista, Ann Marie Buscema sanoo.

– Äitini aina sanoi, ettei vierailta saa ottaa karkkia.... Mutta olen varma, että tämä on poikkeus tuohon sääntöön. Miten upea ele, nimimerkki nick power kehuu.

"On kiva antaa takaisin"

Poliisi onnistuikin sosiaalisen median avulla löytämään Evan ja otti yhteyttä tämän isään.

– Poliisi lähetti minulle sähköpostia ja sanoi, että he haluaisivat tytön tulevan käymään (laitoksella) tutustumaan paikkoihin. He kertoivat, että yrittävät järjestää aikaa tavata poliisikoiria ja ratsupoliiseja, mitä Eva rakastaisi, isä Gary Davies, 40, kuvaili.

Juttu paisui suuriin mittoihin ja Eva pääsi jopa television aamuohjelmaan kertomaan tempauksestaan.

– He tekevät niin paljon puolestamme, on kiva antaa takaisin. Ei ihmisen tietenkään ole pakko tehdä näin, mutta siitä tulee hyvä olo, Eva selitti toimintaansa BBC:n ohjelmassa.

Poliisi järjesti tytölle lupaamansa yllätyksen: poliisi hankki lapselle kiitoskortin, joka oli samalla myös kutsu poliisiasemalle ja jalkapallo-otteluun!

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja