83-vuotias leskimies toteutti unelmansa ja ajoi sähköautolla USA:n halki – koiransa kanssa tietysti

2:11

Kalifornialaismies päätti toteuttaa unelmansa kunnon roadtripistä vielä vanhoilla päivillään. 83-vuotiaan miehen reissusta kerrotaan Teslojen lisävarusteita myyvän EVANNEXin blogissa.

Pääkuvan video

Mies osti yhden junalipun sijaan auton – tuli halvemmaksi

Vaimonsa Marilynin omaishoitajana viimeisen kymmenen vuoden ajan toiminut Wesley jäi aiemmin tänä keväänä leskeksi. Alzheimerin taudista kärsineestä vaimosta huolehtiminen oli pitkään esteenä Wesleyn omien unelmien toteuttamiselle.

Pian vaimonsa kuoleman jälkeen Wesley vastaanotti aiemmin tilaamansa Tesla Model 3:n ja ryhtyi tuumasta toimeen. Hän kertoo haaveilleensa koko ikänsä omatoimisen roadtripin tekemisestä eikä halunnut enää jäädä aikailemaan.

Hän hyppäsi autonsa rattiin kotonaan Kalifornian Fremontissa ja suuntasi koiransa Anyan kanssa kohti Floridan Vero Beachia, jossa hän on syntynyt ja kasvanut – ja jossa hänen perheensä sekä sukunsa edelleen asuvat.

Wesley kertoo tulevansa hyvin toimeen tietokoneiden kanssa, mutta nykyaikaisen sähköauton tekniikka ei ollut hänelle entuudestaan tuttua. Lähes 5 000 kilometrin matka sujui uuden sähköauton puikoissa Wesleyn mukaan kuitenkin helposti ja nautinnollisesti.

Lähde: EVANNEX

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja