8-vuotias Camille uhmasi lääkäreitä ja pyöräili 90 kilometriä tavatakseen jalkapallon supertähden – stadionilla odotti todellinen yllätys

8-vuotias Camille uhmasi lääkäreitä ja pyöräili 90 kilometriä päästäkseen tapaamaan jalkapallon supertähti Kylian Mbappea. Stadionilla odotti PSG:n kannattajien järjestämä yllätys.

Camille kärsii harvinaisesta VACTERL -oireyhtymästä, johon kuuluu synnynnäisiä rakennepoikkeamia selkärangassa, henki- ja ruokatorvessa, raajoissa, sydämessä ja munuaisissa. Lääkärit olivat sanoneet hänelle, että hän ei pystyisi todennäköisesti ajamaan koskaan pyörällä.

Camille sai aiemmin huomiota, kun hän oli julkaissut videon, jossa pyysi Mbappea jäämään PSG:hen. Camille joutui videon myötä kiusaamisen kohteeksi ja lopulta Mbappe riensi puolustamaan häntä. 

Nyt Camille on pyöräillyt isänsä Sylvainin kanssa 90 kilometrin matkan, jotta pääsisi tapaamaan idoliaan. Pyörämatkalla kerättiin samalla rahaa sairaita lapsia auttavalle järjestölle. 

Stadionilla Camillea odotti todellinen yllätys, kun PSG-fanit olivat saapuneet vastaanottamaan häntä. Camille sai kannattajilta juhlavastaanoton, johon kuului soihdut, liput ja laulut.

– Tämä on taianomaista. Se motivoi Camillea entistä enemmän auttamaan muita, Camillen isä Sylvain sanoi Le Parisienille.

Camille pääsi pyörämatkan jälkeen viettämään iltapäivän Mbappen seurassa. 

– Hän on sankari. Hänen tekonsa on inspiroiva. Sain kyyneleitä silmiini. Se on voimakkaampaa kuin voitto Parc des Princesillä (PSG:n kotistadion). Tämä on tärkeämpää kuin urheilu, kannattaja Cedric totesi.

Mbappe pidensi 21. toukokuuta sopimustaan PSG:n kanssa vuoteen 2025 asti.

Katso alta fanien järjestämä yllätys ja Camillen tapaaminen Mbappen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat