Seurasiirtoa haluava jalkapalloilija teki todella härskin tempun saapuessaan harjoituksiin – turvamiehille tuli töitä

Belgialaista pääsarjaseura Royal Antwerpia edustava jalkapalloilija Didier Lamkel Zé on tehnyt selväksi haluavansa seurasiirron. Hän alleviivasi sitä härskillä tempullaan saavuttuaan Antwerpin harjoituksiin keskiviikkoaamuna.

24-vuotias kamerunilaishyökkääjä janoaa siirtoa kreikkalaiseen Panathinaikosiin. Hän päätti härnätä nykyistä seuraansa Royal Antwerpia saapumalla aiemmin tällä viikolla harjoituksiin joukkueen belgialaisvihollisen Anderlechtin paidassa.

Turvamiehet kuitenkin estivät Lamkel Zén pääsyn harjoituskeskukseen, mikä näkyy sosiaalisessa mediassa julkaistuissa kuvissa.

Lamkel Zé pyysi sittemmin temppuaan anteeksi Royal Antwerpin Twitter-tilillä.

– Jos reagoin noin, se oli sen takia, että pääni oli muualla siirron kanssa. Tämä ei ollut minulle helppoa. Olen pahoillani teoistani, Lamkel Zé sanoi.

Lamkel Zé kertoi olevansa valmis jatkamaan seurassa, jos uusi valmentaja tarvitsee häntä. 

– Toivon olevani kentällä kannattajien edessä hyvin pian.

Vasta hiljattain Lamkel Zé teki selväksi haluavansa Kreikkaan.

– Tämä on yksinkertaista. Haluan mennä Kreikkaan. Olen antanut henkilökohtaisen suostumukseni. Älkää pelleilkö urani kanssa, hän paalutti.

Lamkel Zé on pelannut Royal Antwerpissä vuodesta 2018 lähtien. Hän on tehnyt seuralle kaikki kilpailut mukaan lukien 69 ottelussa 11 maalia ja antanut 9 maalisyöttöä.

Lue myös:

    Uusimmat