8. Suureellisia aikeita

Tom on vaikeuksissa Smashin kahdeksannessa jaksossa. Ohjaaja haluaa miellyttää kaikkia, mutta ajautuu lopulta vaikeuksiin.

Derek sovittelee suurellisia suunnitelmiaan pieneen budjettiin, mutta Jimmyn on vaikea hyväksyä uudistuksia. Derekin ja Jimmyn välit alkavat kiristyä ja Karen katselee miesten kinastelua huolestuneena. Myös Karenin ja Jimmyn suhde on ongelmallinen. Nainen toivoo miehen lähestyvän häntä, turhaan. Derekin ja Jimmyn välit kiristyvät harjoituksissa äärimmillen. Karen ja Jimmy sen sijaan päätyvät lopulta viettämään yön yhdessä.

Tom totuttelee työskentelemään ohjaajana, ja hän yrittää miellyttää kaikkia, etenkin musikaalin uutta päätähteä ja hyvää ystäväänsä Ivya. Innostuksen huumassa Tom lupaa myös kaupunkiin viikoksi palanneelle Samille roolin musikaalista. Päätös herättää näyttelijöissä suurta riemua, mutta Julia katselee touhua taustalla huolestuneena. Valintaa seuraavana aamuna Tomin vierestä herää tuttu mies: Tom.

Vihaisia ollaan harjoituksissakin, sillä Tomin tekemät viimehetken muutokset näytelmässä saavat myös tuottaja Eileenin raivon partaalle. Todellinen soppa on valmis, kun Sam saapuu innoissaan harjoituksiin. Mies on jättänyt työnsä, mutta Tom ja Julia joutuvat ilmoittamaan, ettei miehelle löydykään sijaa näytelmässä.

Tom hakee varmuutta ohjaajan taidoilleen vierailemalla Julian pyynnöstä Hit Listin harjoituksissa. Tom on innoissaan siitä, kuinka Derek käsittelee näyttelijöitä. Siinä missä Tom haluaa miellyttää kaikkia, Derekillä ei ole tarvetta olla kenenkään kaveri. "Kyse on yksinäisestä työstä", Derek muistuttaa.

Julia yrittää lähestyä vanhaa ystäväänsä 15 vuoden hiljaiselon jälkeen. Julia miettii, onko mies yhä vihainen hänelle vanhoista asioista ja käy ilmi, että vanhat kaunat ovat yhä pinnalla.

Eileen pyrkii löytämään ongelmissa kompuroineelle musikaalille positiivista julkisuutta ja saa Tomilta hyväksynnän idealleen. Hyväksymällä Eileenin idean Tom vaarantaa ystävyyssuhteensa Ivyn kanssa.

Jaksossa kuultuja kappaleita:

Let Me Be Your Star"

"(Let's Start) Tomorrow Tonight"

"I Heard Your Voice In a Dream"

"If I Were a Boy"

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja