Mainos

8 miestyyppiä, joihin jokainen nainen on luultavasti törmännyt – ja joutunut pettymään

Naiset tapaavat elämänsä aikana erilaisia miehiä. Montako seuraavista Buzzfeedin listaamista miestyypeistä tunnistat – ja moneenko olet joutunut pettymään?

1. Muusikko

Vaikka hänellä on pitkä tukka ja hän laulaa rakkaudesta, ei se tarkoita, etteikö hän olis renttuudessaan yksi pahimmista. Hän suorastaan imee naisia puoleensa. Kannattaa pysytellä kaukana.

2. Tinder-tyyppi

Se tyyppi, jonka tapasit Tinderissä, joka ei odotellut edes muutaman kohteliaan viestin vertaa ennen kuin alkoi lähetellä sinulle kuvottavia viestejä. Häneltä olet luultavasti saanut peniskuvan. Erehdyitkö treffeille? Ne jäivät varmaan lyhyiksi.

3. Vakipano

"Ei tätä suhdetta tarvitse määritellä", hän sanoo suudellessaan tiensä pikkuhousujesi luo. Lauseen voi kääntää helposti, se tarkoittaa kutakuinkin, että: "Haluan tapailla lukuisia ei naisia, en halua olla vastuuussa kenellekään – ja pidän tilanteesta juuri näin."

4. Se upea tyyppi, joka ei välitä

Hän on järjettömän komea – ja valitettavasti tietää sen. Hän käy naisia läpi kuin leikkuupuimuri. Hänen kohdallaan aivosi vakuuttavat, että pystyt muuttamaan hänet, vaikka totuus on tietenkin tyystin toinen. Et pysty. Oikeasti, usko tämä: et pysty.

5. Herkkä runopoika

Tällä tyypillä on ovela maastoutumiskeino. Hän lainaa sinulle suosikkikirjaansa, hän on fiksu ja ajattelevainen. Voipa hän kirjoittaa runonkin sinulle. Mutta todellisuudessa hän lähettelee koko ajan seksiviestejä toiselle tytölle.

6. Feministi

Tämä mies on asunut ikänsä äidin ja siskojensa kanssa. Hän ymmärtää naisia ja puolustaa heidän oikeuksiaan. Mutta hän ei myöskään pysty vastustamaan heitä.

7. Nörttipoika, jonka luulit olevan mukava, mutta...

Vanha kunnon kiva poika -harhautus uppoaa kuin veitsi kuumaan voihin. 

8. Selityksiä täynnä oleva tyyppi

"Anteeksi, en huomannut viestiäsi." "Anteeksi, olin äidilläni." "Jouduin ylitöihin." Tällä tyypillä selityksiä riittää. Aina kun joudut pettymään sinuun, saat niistä jonkun. Valitettavasti yksikään niistä ei pidä paikkaansa.

Lähde: Buzzfeed

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.