75-vuotias Linda on kasvattanut 600 lasta elämänsä aikaan: "Rakastin vain heitä kuin omiani"

Linda ja Bob ovat 50 vuoden aikana avanneet kotinsa ovet 600 lapselle.

Linda Herring halusi aina suuren perheen. Nyt 75-vuotiaalla naisella on 600-henkinen lapsikatras, kertoo CNN. Linda on toiminut sijaisäitinä 600 lapselle 50 vuoden aikana.

Toiminut sijaiskotina 600 lapselle

Amerikkalaisnainen ja hänen Bob-miehensä alkoivat toimia sijaisperheenä, kun Linda oli nähnyt ystävänsä mukana sijaisperhetoiminnassa.

– Ajattelin "olisi mukavaa tehdä samoin", mutta halusin (auttaa) pieniä lapsia. Joten puhuin sosiaalipalveluiden kanssa ja suostuin ottamaan lapsia, joilla oli lääketieteellisiä tarpeita, Linda kuvailee.

Vuosien aikana Linda ei käännyttänyt ketään pois, oli lapsen ikä, sukupuoli tai tilanne mikä tahansa. Hän myös matkusti hakeakseen lapsia kotiinsa.

Linda miehineen adoptoi kolme sijaislastaan; lisäksi heillä on neljä biologista lasta. Myös Lindan biologisista lapsista on tullut sijaisperheitä, ja hekin ovat adoptoineet lapsia.

"Rakastin vain sijaislapsia kuten omiani"

Inspiraatiokseen Linda kertoo rakkauden.

– Rakastin sijaislapsia kuten omiani, varmaan enemmänkin kuin olisi pitänyt. Itkin, kun lapset lähtivät kodistani, olivat he sitten viipyneet minkä pituisen ajan vain, Linda kuvaa.

Lindan sijaislapsen lapsi kiittelee "mummia" tämän työstä lasten hyväksi: "En voi edes ilmaista kiitollisuutta, jota tunnen tätä perhettä kohtaan". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lindan oli vaikea hyvästellä lapsia, ja usein hän miettikin, miten jaksaa ottaa siipiensä suojaan aina uuden lapsen.

– Mutta jatkoin, koska minulla oli niin paljon rakkautta annettavana näille lapsille, jotka tarvitsivat sitä.

Eläköityi vuonna 2019

Lindasta on ihanaa saada kortteja lapsilta, joiden sijaisäitinä hän on toiminut. Lapset ovat vartuttuaan myös tulleet vierailulle.

Lokakuussa 2019 hän kuitenkin päätti eläköityä sijaisäidin toiminnasta terveydellisten syiden vuoksi. Hän sai toiminnastaan kunnianosoituksen.

Lähde: CNN.com

Lue myös:

    Uusimmat