7-vuotiaan pojan kauhunhetket Thaimaan suosikkirannalla – kulkukoirat piirittivät ja hyökkäsivät kimppuun

Kulkukoiralauma hyökkäsi viime viikonloppuna 7-vuotiaan amerikkalaispojan kimppuun Thaimaan Krabilla. Vuosi sitten koirahyökkäyksen kohteeksi joutui 5-vuotias suomalaispoika.

Viime viikon lauantaina 7-vuotias Nolan Anderson oli isänsä kanssa rannalla. Isä treenasi ja Nolan leikki hiekalla. Yhtäkkiä lähemmäs 15 kulkukoiraa piiritti Nolanin, hyökkäsi hänen kimppuunsa ja alkoi raadella häntä.

Isä kuuli poikansa paniikinomaiset huudon ja kiljunnan, ja syöksyi pelastamaan häntä. Koirat ehtivät kuitenkin purra poikaa eri puolille kehoa. Pahimmat vammat olivat kainalon alla, kun Nolan oli suojannut kasvojaan käsillään.

Poika toimitettiin välittömästi sairaalaan, jossa hän sai useita rokotuksia ja hänen vammojaan paikattiin. Nolan joutui jäämään sairaalaan useiksi päiviksi, mutta hengenvaarassa hän ei ole.

Tapahtuman jälkeen annettiin määräys ottaa koirat välittömästi kiinni ja viedä ne löytöeläintaloihin.

Suomalaispoika joutui hyökkäyksen kohteeksi vuosi sitten

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun kulkukoirat ovat hyökänneet turistien kimppuun suomalaisten suosikkilomamaassa Thaimaassa. Viime vuoden helmikuussa hyökkäyksen kohteeksi joutui 5-vuotias suomalaispoika.

Poika oli isänsä ja veljensä kanssa Ao Nangin rannalla Krabilla, ja hän oli mennyt rantaveteen pesemään hiekkoja pois itsestään. Yhtäkkiä paikalle oli ilmestynyt kulkukoiralauma, joka oli hyökännyt pojan kimppuun. Poika sai hyökkäyksessä kymmenen haavaa ja hänet vietiin nopeasti sairaalaan.

Pojan isä kertoi tuolloin paikallismedialle, että koiralauma jopa seurasi heitä, kun hän lähti kantamaan poikaa pois rannalta.

– Lopulta paikalliset jahtasivat koirat pois, hän kertoi tuolloin.

Kulkukoirat olivat jo tuolloin iso ongelma Krabilla ja paikallisedustajan mukaan ne olivat tehneet useita hyökkäyksiä ihmisiä kohti jo ennen tuota. Suomen Bangkokin-suurlähetystöstä kerrottiin viime helmikuussa, että Thaimaassa on jonkinlainen kulkukoiraongelma. 

Lue myös:

    Uusimmat