65-vuotiaan hurjapään muistokirjoituksesta viraalihitti: "Eli elämän, joka olisi lähettänyt heikomman miehen hautaan vuosia sitten"

Entä, jos antaisit ruumiisi tieteelle kuolemasi jälkeen? 3:29
Oletko jo miettinyt, mitä ruumiillesi tapahtuu, kun kuolet? Moni tekee eläessään testamentin ja hoitotahdon, elinluovutustestamentinkin. Mutta entä, jos antaisit ruumiisi tieteelle kuolemasi jälkeen?

65-vuotiaan miehen villit vuodet ja "hiihtopummielämä" hurmasivat nettikansan.

Amerikkalainen Randall Jacobs menehtyi toukokuussa 2020. Kuolemansa jälkeen mies sai liudan uusia ystäviä; hänen lennokas muistokirjoituksensa nimittäin saavutti suursuosion netissä, kertoo Fox News.

Warren Kinsella jakoi 65-vuotiaana kuolleen Randallin muistokirjoituksen seuraajilleen.

– No tämä on jo muistokirjoitus, Warren kiitteli Randallin kuvalla varustettua lehtileikettä jakaessaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Bunky-eno" eli kuin viimeistä päivää

Muistokirjoituksessa todetaan, että Bunky-enoksi kutsuttu Randall "eli elämää, joka olisi lähettänyt heikomman miehen hautaan jo vuosikymmeniä sitten".

– Hän kertoi viimeisen vitsinsä, jota emme voi painattaa tähän, toukokuun neljäs päivä, myös netissä julkaistu muistokirjoitus toteaa.

– Bunky-eno poltti kynttilää, ja kaikkea muutakin mitä käsiinsä sai, molemmista päistä.

"Ilta ulkona Bunkyn kanssa saattoi johtaa oikeushaasteeseen..."

Muistokirjoituksen mukaan Randall vietti aikaansa "monenlaisissa epäilyttävissä ajanvietepaikoissa" ja hänen kirjavia törkeyksiä vilissyt kielenkäyttönsä oli sen mukaista. Miestä kuvataan paitsi "aavikkorotaksi", myös "hiihtopummiksi".

– Hän jätti jälkeensä muistojen höyryjuovan sekä viisaan neuvon, joka edelleen häilyy hänen rakkaidensa korvissa: "Tee, kuten Bunky sanoo. Älä, kuten Bunky tekee", muistokirjoitus kuvailee.

– Kaoottisen energiansa ja hysteerisen charminsa alla hänellä oli lempeä sielu. Ilta ulkona Bunkyn kanssa saattoi johtaa oikeushaasteeseen tai maailmanluokan krapulaan, mutta hänen ystävänsä ja perheensä olisivat jättäneet kaiken kesken matkustaakseen tapaamaan häntä.

"Olen valmis ottamaan nokoset maan povessa, mutta ei bileistä voi lähteä, jos ei löydä ovea..."

Muistokirjoituksen mukaan Randall ei ollut pahantahtoinen, vaan vain oma itsensä. Tekstin mukaan Randall oli kuin "elävä ja hengittävä ota rennosti -kyltti".

– Lopun lähestyessä hän jätti meille viimeisen "bunkyisminsa": "Olen valmis ottamaan nokoset maan povessa, mutta ei bileistä voi lähteä, jos ei löydä ovea". Hän kuitenkin löysi oven, eivätkä bileet enää ole samanlaiset ilman häntä.

Kukkien lähettämisen sijaan läheisiä kehotetaan esimerkiksi maksamaan tuntemattoman ihmisen baarilasku.

"Toivon, että olisin tavannut tämän miehen"

Randallin elämänasenne ja ilmeisen villit elinvuodet keräsivät nopeasti suuren fanijoukon netissä. Miehestä toivotaan muun muassa elämänkertaelokuvaa.

"Bunkysta" toivotaan elokuvaa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Minun on jo ikävä tätä miestä, enkä tuntenut häntä viisi minuuttia sitten, Jay Sullivan valittelee Twitterissä.

– Toivon, että olisin tavannut tämän miehen. Mahtava muistokirjoitus, DJ Sandwiches kehuu.

– Tässä on sankarini. Olen tuhlannut elämäni olemalla vastuullinen. Hävettää, David MacLeod toteaa.

Myös tekstin tyyli on kerännyt suitsutusta. Muistokirjoituksen kirjoitti ilmeisesti Randallin veljenpoika.

– Kuka tämän sitten kirjoittikin, sinun täytyy pysyä hengissä niin kauan, että voit kirjoittaa minunkin muistokirjoitukseni. Tämä on taidetta, Tim Clifford sanoo.

Aiemmin netissä ihastutti muistokirjoitus, joka olikin eeppinen mysteeritarina kuolleesta miehestä.

Lue myös:

    Uusimmat