61-vuotias kyseli netissä apua "lasisen pullonsulkijan" tunnistamiseen – käyttötarkoitus oli huomattavasti härskimpi: "En usko, että maailmassa on tarpeeksi saippuaa..."

Kun 61-vuotias Jane etsi "erikoisen lasiesineen" tunnistamiseen apua netistä, hän tuskin oletti joutuvansa pian keskustelemaan anustapeista.

Jossakin päin Yhdysvaltoja Jane, 61, luultavasti punastelee ankarasti. Amerikkalaisesta Janesta tuli nettijulkkis, kun hän pyysi apua "erikoisen lasiensineen" tunnistamiseen, kertoo Mirror.

Kyseli netissä apua "pullonsulkijan" tunnistamiseen

Jane latasi kuvan lasiesineestä Facebookissa toimivaan lasikeräilijäryhmään ja kertoi, että hänen siskonsa tuttava oli löytänyt oudon lasiesineen pihastaan puutarhatöiden yhteydessä ja lähettänyt kuvan siitä eteenpäin.

Koska sisko tai tämän ystävä eivät osanneet sanoa, millainen esine on kyseessä, he pyysivät lopulta Janen apua esineen tunnistamisessa.

– Toivon, että saisin tietää, mikä se on. Mieleeni tulee vain joko pullonsulkija viinikarahviin, tai ehkä sakkinappula, Jane pohti julkaisemiensa kuvien ohessa.

Kuvissa käsi pitelee isoa, lasista anustappia.

Janen julkaisu levisi pian medioihin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Olen kiitollinen, etten tiedä mitään tästä maailmasta"

Nimettömäksi jääneen lasiryhmän osanottajat tajusivat pian, millaisesta esineestä on kyse. Janelle kerrottiin, että kyseessä kyllä no eräänlainen "sulkija", mutta viinin kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. Ladbiblen mukaan samantapaista anustappia myydään netissä 20 punnan hintaan.

Jane otti tiedon "lasiaarteen" todellisesta identiteetistä huumorilla.

– Olen kiitollinen, etten tiedä mitään tästä maailmasta, joka käyttää tällaisia tuotteita, ja rehellisyyden nimissä en haluakaan tietää. Siskoni ja minä repeilemme nauruun täällä! Mutta hän (siskon ystävä) otti sen käteensä ja käsitteli sitä... En usko, että maailmassa on tarpeeksi saippuaa tuon (mieli)kuvan poistamiseksi, Jane vitsaili.

Eivät halua sukunimiään julki

Ladbiblen mukaan tuttavakin toipui alkujärkytyksen jälkeen ja otti tapauksen humorin kannalta.

Haastattelussa Jane ei halunnut kertoa koko nimeään, siskonsa tai anustapin löytäjän tuttavan nimeä, koska he kaikki ovat seurakuntansa aktiivisia jäseniä ja halusivat suojella mainettaan. Jane on kuitenkin vakuuttanut epäilijöille, ettei tilanne ole lavastettu. Hän myönsi kolmikon kenties eläneen "suojattua elämää".

Lue myös:

    Uusimmat